Socratesstraat 178, Appartement in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Dit geweldige 3-kamerappartement met balkon, is zo centraal gelegen, dat u werkelijk alles nabij heeft. Waar zullen we beginnen? Aan het eind van de straat vindt u een kleine winkelstrip met eetgelegenheden en een interieurwinkel. Rijdt u een stukje verder, komt u uit bij het "hart" van Lombardijen; de Spinozaweg, met het prachtig aangelegde Spinozapark. U kunt hier terecht voor al uw dagelijkse boodschappen; Jumbo, Lidl, Kruidvat, keurslager, bloemen- en dierenwinkel, ze zijn hier allemaal vertegenwoordigd.

Reist u regelmatig met het openbaar vervoer? Dat kan hier met vrijwel alle denkbare vervoersmiddelen; bus, tram en trein zijn op loopafstand aanwezig. Treinstation Lombardijen is om de hoek; binnen no time bevindt u zich in het centrum van Rotterdam of de omliggende gemeentes. Ook met de auto, bent u zo de snelweg op.

Als sportliefhebber heeft u eveneens niets te klagen, verscheidene voetbal- en sportverenigingen zijn in de buurt, bijvoorbeeld voetbalvereniging D.R.L., L.M.O. en de Zwervers en sportvereniging Atomium ‘61.

En aan de kinderen is ook gedacht. Kinderopvang, scholen en speeltuintjes zijn in de directe omgeving te vinden.

Voor ieder wat wils, dus! Belt u ons snel voor het inplannen van een bezichtiging? Want ook hier geldt: “weg is weg”.

Beneden bevindt zich de ingang (met bellentableau en brievenbussen) van het goed onderhouden appartementencomplex. Op de tweede woonlaag is dit prachtige appartement gelegen. U komt binnen in de hal, alwaar u toegang heeft tot alle vertrekken.

De gezellige woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, bergkast en deur naar het achtergelegen balkon. Ziet u zich hier na een lange dag werken al zitten? Uitkijkend op het groen en genietend van een bakje koffie, of misschien wel een lekker wijntje?

Aan de galerijzijde is de keuken gesitueerd. Door de gekozen kleurstelling en materialen heeft de keuken een warme uitstraling. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer.

De woning beschikt over twee slaapkamers, met vaste kasten. De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en de tweede slaapkamer aan de galerijkant.

De badkamer is voorzien van een douchegedeelte, wastafel met badkamermeubel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Er is een separaat toilet aanwezig, in dezelfde moderne kleurstelling als de badkamer.

Bijzonderheden
- de VVE-bijdrage is € 264,51 per maand
- de woning is voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en beschikt over een energielabel C
- warm water en verwarming geschiedt middels een cv-ketel (bouwjaar: 2020)
- berging bevindt zich in de onderbouw
- notaris is voorbehouden aan de verkoper
- oplevering: circa augustus 2023


Kenmerken

Prijs:
€ 189.000,- k.k.
Postcode:
3076BZ
Woningtype:
Appartement
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
55m²
Inhoud:
183m³
Bouwperiode:
1962-1962

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl