Aankoop van uw woningAankoop van uw woning

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een woning kocht: deskundig advies is bij de aankoop van uw woning onmisbaar!

Hulp bij de aankoop van uw woning
De aankoop van een woning is altijd een spannende aangelegenheid. Wij nemen u hierbij dan ook zo veel mogelijk zorg uit handen. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, de onderhandelingen met de verkoper of de financiering van uw droomhuis: wij staan u graag met raad en daad bij. We begeleiden u vanaf het oriënterende gesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

Waar bestaat onze dienstverlening uit?

 • Vrijblijvende kennismaking en uitleg over onze werkwijze
  U wilt bij het maken van een grote stap in uw leven waarschijnlijk graag weten met wie u zaken doet. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking vertellen we u graag wie we zijn, wat we doen en vooral hoe we dat voor u doen. Zo leert u ons beter kennen en krijgt u een beeld van de diensten die wij aanbieden.

 • Waardebepaling van de aan te kopen woning
  Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat een goede waardebepaling uit te voeren. U kunt hier vervolgens samen met ons effectief gebruik van maken tijdens het voeren van de onderhandelingen.

 • Onderzoek naar mogelijkheden met betrekking tot de financiering
  Uiteraard is het belangrijk te weten of het huis van uw dromen ook financieel haalbaar is. Onze hypotheekspecialist biedt u een compleet en onafhankelijk advies, gericht op uw persoonlijke situatie, onder de beste voorwaarden. We hebben jarenlange ervaring in het adviseren van hypotheken. Tevens zijn wij niet gebonden aan een geldverstrekker, waardoor we een onafhankelijk advies kunnen uitbrengen, die geheel op uw wensen is afgestemd. Kijkt u voor meer informatie op www.mom-assurantien.nl.

 • Voeren van de onderhandelingen
  De aankoop van uw woning is niet mogelijk zonder het voeren van onderhandelingen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat de juiste positie in te nemen en tot een goed onderhandelingsresultaat te komen.

 • Controle van de koopovereenkomst
  U zit natuurlijk niet te wachten op een koopovereenkomst met daarin vervelende kleine lettertjes. Wij kunnen de koopovereenkomst voor u controleren en u wijzen op mogelijke zwakke punten of mogelijke risico’s. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft de koopovereenkomst geen geheimen voor u.

 • Inschakelen onafhankelijk taxateur
  U kunt ons een onafhankelijk taxateur in laten schakelen ten behoeve van de hypotheekaanvraag.

 • Begeleiding bij de notaris
  De gang naar de notaris is niet iedereen bekend. Wij begeleiden u hier graag bij, om mogelijke spanningen weg te nemen en u op een prettige manier te ondersteunen.


Klik hier voor het contactformulier.