Verkoop van uw woningVerkoop van uw woning

Het verkopen van uw woning is een grote stap, waar een hoop bij komt kijken. Bovendien is de kans groot dat u het voor het eerst doet en er dus nog geen ervaring mee heeft. U kunt gerust zijn, wij nemen u graag alle zorg uit handen, om ervoor te zorgen dat het proces in goede banen geleid wordt. Zo kunt u uw woning in alle rust verkopen en met uw hoofd alvast bij uw nieuwe woning zijn!

Hulp bij de verkoop van uw woning
Of het nu gaat om het plaatsen van een verkoopbord, de waardebepaling van uw woning of de begeleiding bij de notaris; onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat u uitstekend te begeleiden en te ondersteunen. We kunnen u helpen met het vinden van potentiële kopers, het verzorgen van bezichtigingen en het voeren van de onderhandelingen.

Waar bestaat onze dienstverlening uit?

 • Vrijblijvende kennismaking en uitleg over onze werkwijze
  U staat op het punt een grote stap in uw leven te maken en wilt waarschijnlijk graag weten met wie u zaken doet. We vertellen u tijdens dit gesprek graag wie we zijn, wat we voor u kunnen betekenen en hoe we dat zullen doen. Zo krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening en van wat we voor u kunnen betekenen.

 • Waardebepaling van uw te verkopen woning
  Wij doen een waardebepaling van uw woning op basis van onze jarenlange ervaring.

 • Bepalen van de marketingstrategie
  Wij zullen samen met u een marketingstrategie ontwikkelen en maken hierbij gebruik van ons unieke promotiepakket, waarmee wij ons onderscheiden van andere makelaars. Wij besteden erg veel tijd aan de presentatie van uw woning. Wij bieden u bijvoorbeeld een verkoopstylingadvies en een professionele fotosessie aan (www.bge-style.nl), waardoor uw woning optimaal gepresenteerd wordt op alle belangrijke websites, waaronder Funda, VBO, Jaap.nl, Zuka en natuurlijk onze eigen website www.mom-makelaardij.nl. Ook maken wij gebruik van alle mogelijke sociale media, u kunt uw woning op Facebook, Hyves, Twitter, etc. plaatsen, zodat uw familie, vrienden en kennissen ook op de hoogte zijn en wellicht een handje kunnen helpen.

 • Raadplegen van ons zoekersbestand
  Wij hebben toegang tot diverse netwerken met daarin actuele woningzoekenden. Het aanbod is daar enorm, waardoor er altijd woningzoekenden bij zitten waarvan door uw woning het hart sneller gaat kloppen.

 • Verzorgen van bezichtigingen
  In overleg met u plannen wij bezichtigingen in. We zullen eventueel samen met u nog een rondje door de woning maken om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

 • Voeren van de onderhandelingen
  Wij voeren voor u de onderhandelingen, waarbij wij uiteraard ons uiterste best doen om een zo goed mogelijke prijs te realiseren. Dit alles doen wij altijd in overleg met u.

 • Opstellen van de koopovereenkomst.
  Een koopovereenkomst dient aan een aantal richtlijnen te voldoen. We stellen de koopovereenkomst in overleg met u voor u op, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

 • Begeleiding bij de notaris
  U bezoekt de notaris waarschijnlijk maar sporadisch. We ondersteunen u graag om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Klik hier voor het contactformulier.