Wie zijn wij


Wie zijn wij

MOM Makelaardij is een familiebedrijf dat al vanaf 1960 actief is binnen de financiële dienstverlening. Onze kernwoorden zijn klantgerichtheid, service, persoonlijke aandacht en we hebben daarbij nadrukkelijk géén 9-tot-5-mentaliteit.

Persoonlijk, informeel en kundig

Wij kiezen niet voor de bekende zakelijke benadering, maar juist voor een informele sfeer. Uiteraard zorgen we aan de andere kant voor de professionaliteit die u mag verwachten van een financieel dienstverlener. We gaan graag op een persoonlijke en open manier met u om en zullen daarbij onze expertise gebruiken om u optimaal te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen. U bent bij ons geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant.

Onze expertise

Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van makelaardij, hypotheken, financieringen, sparen, beleggen en schade- en levensverzekeringen. U kunt bij ons dus terecht voor een “totaalpakket” aan financiële producten. Zo zijn we u graag op een zo compleet mogelijke manier van dienst en houden we rekening met de interactie van diverse diensten en mogelijkheden.

Hieronder stellen de medewerkers van MOM Makelaardij zich graag aan u voor:B. (Bas) Mom

Makelaar o.z. / Erkend Hypotheekadviseur / Verzekeringsadviseur

E-mail: bas@mom-makelaardij.nl
R. (Ruud) Mom

Makelaar o.z. / Erkend Hypotheekadviseur / Verzekeringsadviseur

E-mail: ruud@mom-makelaardij.nl
mr. B.G.E. (Bianca) Mom

Register Makelaar-Taxateur o.z. / Erkend Hypotheekadviseur

E-mail: bianca@mom-makelaardij.nl
L.B.H. (Linda) Mom

Secretaresse

E-mail: linda@mom-makelaardij.nl
S.B.D. (Stephan) Mom

ICT-medewerker

E-mail: info@mom-makelaardij.nl


Op werkdagen zijn de openingstijden van 09:00 tot 17:00 uur. Uiteraard kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.