Pinksterweide 24, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

VANWEGE UITZONDERLIJKE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN!

Deze toffe en moderne 4-kamereengezinswoning met ruime voor- en achtertuin is ideaal gelegen in de rustige, groene en kindvriendelijke wijk “Vreewijk”. U heeft hier werkelijk alles in de buurt; winkels ("Winkelcentrum Zuidplein"), openbaar vervoer (bus 76), verschillende sportverenigingen, voetbalveldje met kunstgras, scholen, parken (“Zuiderpark”) en uitvalswegen (in 15 minuten bent u in het centrum). Doordat de woning direct aan een plantsoen gelegen is, heeft u aan de voorzijde vrij uitzicht en veel privacy.

Op steenworp afstand is speeltuinvereniging “Vreewijk De Vaan” gelegen, hier worden verschillende activiteiten georganiseerd; een knutselmiddag, bingo, kinderdisco, mozaïeken, sjoelen. Zowel voor jong als oud is hier genoeg te beleven!

Dit jaar zijn er diverse verbeteringen aan de woning aangebracht. De achtertuin is volledig vernieuwd, er zijn rolluiken en een zonwering aan de achterzijde van het huis geplaatst, de gevel is geschilderd en het toilet is vernieuwd.

Bent u ook een beetje verliefd geworden, na het zien van de foto’s? Belt u ons dan snel voor het inplannen van een bezichtiging.

Entree met garderobehoek, meterkast, toilet (met fonteintje) en trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer beschikt over een nette laminaatvloer, bergkast, open keuken en lage raampartij, hetgeen zorgt voor een sfeervol tafereel en veel lichtinval. Via de woonkamer heeft u toegang tot de op het zuidoosten gelegen achtertuin, met houten berging en achterom. De tuin is onlangs opnieuw betegeld en voorzien van nieuwe schuttingen.

De keuken is voorzien van een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, oven, inbouwkoelkast, vriezer en vaatwasser.

Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en een vliering. Er is een slaapkamer aan de voorzijde van de woning gelegen en twee slaapkamers aan de achterzijde. Op de vliering bevindt zich de cv-ketel (bouwjaar 2019, eigendom).

De badkamer is voorzien van een douchegedeelte, wastafel, tweede toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden
- de woning is volledig voorzien van dubbel glas en gelegen op eigen grond
- de ramen zijn voorzien van insectenhorren (2020)
- notaris voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 195.000,- k.k.
Postcode:
3075PL
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-westen
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
75m²
Perceeloppervlakte:
110m²
Inhoud:
292m³
Bouwperiode:
1941-1941

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl