Molenvliet 95, Galerijflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Modern instap-klaar 3-kamerappartement MET LIFT, gelegen op de 3e verdieping van een zeer goed onderhouden appartementencomplex in de wijk Lombardijen. Als u naar buiten loopt, staat u direct bij de winkelstrip (Molenvliet/Spinozaweg), met winkels als Jumbo, Lidl en Kruidvat en de tram- en bushalte (binnen 20 minuten bent u in het centrum). Ook treinstation Lombardijen is op loopafstand. Op een mooie zomerdag kunt u een wandeling maken door het fraaie "Spinozapark", waar altijd iets te beleven is. Verder zijn er scholen, uitvalswegen, een dierenziekenhuis en sportschool in de directe omgeving te vinden. U woont hier heerlijk centraal, met alle voorzieningen bij de hand!

Keurig verzorgde entree met bellentableau, intercom, brievenbussen en lift.

Entree, hal (0,96m. x 4,99m.) met meterkast en garderobehoek. Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken.

De sfeervolle woonkamer (3,86/2,92m. x 5,60m.) is voorzien van een laminaatvloer, zijraam voor extra lichtinval en een schuifpui naar het aan de voorzijde gelegen balkon. Het balkon (0,95m. x 3,75m.) beschikt over zonwering; u heeft hier een heerlijk uitzicht over de levendige winkelstraat!

De keuken (3,47m. x 2,72m.) in L-opstelling beschikt over een 4-pits gaskookplaat, oven/grill, afzuigkap en een inbouwkoelkast.

Ook de ruime ouderslaapkamer (4,55m. x 4,04m.) is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van zonwering. De aan de achterzijde gelegen slaapkamer (3,50m. x 2,99m.) heeft een inbouwkast en wordt op dit moment gebruikt als inloopkast/wasruimte.

De volledig betegelde badkamer (2,65m. x 1,35m.) is voorzien van een badkamermeubel met spiegel en douchecabine. Het aparte toilet (0,82m. x 0,80m.) is eveneens volledig betegeld en heeft een wasbakje.

Een zeer royale berging (4,12m. x 1,60m.) is in de onderbouw aanwezig.

Bent u op zoek naar een sfeervol en modern appartement in een levendige wijk, met alle voorzieningen op loopafstand, belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- de woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas en is op eigen grond gelegen
- de zeer actieve vve hanteert een bijdrage van € 140,- per maand (exclusief € 60,- voorschot stookkosten)
- notaris voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 129.500,- k.k.
Postcode:
3076CJ
Woningtype:
Galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
70m²
Inhoud:
210m³
Bouwperiode:
1961-1961

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl