Molenvliet 109, Galerijflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Dit mag u niet missen! Dit keurig onderhouden, maar vooral sfeervolle 3-kamerTOPAPPARTEMENT met balkon, is prachtig gelegen in de groene wijk Lombardijen op de bovenste etage van een 4-woonlagen tellend appartementencomplex MET LIFT, direct boven de winkels (Molenvliet). In de nabije omgeving zijn openbaar vervoer (bus, tram en trein; binnen 20 minuten bent u in de stad), winkels (winkelstrip Spinozaweg en Molenvliet, met o.a. C1000, Lidl, Kruidvat en bakker Uljee), speeltuinen, wijkparken, scholen en uitvalswegen aanwezig. Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement, met alle voorzieningen bij de hand!

Keurig verzorgde entree met bellentableau, intercom, brievenbussen en lift.

Het appartement is op de 4e verdieping gelegen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de skyline van Rotterdam.

Entree, hal (0,93m. x 3,11m.) met garderobehoek. Via de hal heeft u toegang tot de aan de achterzijde gelegen slaap-/studeerkamer (3,73m. x 2,40m.) met inbouwkast en de woonkamer.

De zeer sfeervolle lichte en ruime doorzonwoonkamer (9,64m. x 3.97m.) met open keuken is voorzien van een laminaatvloer, (verlaagd) gipsplafond met gipsornamenten en inbouwspots en een schitterende authentieke open haard, een echte eyecatcher, hetgeen zorgt voor een geweldige sfeer in de gehele woonkamer.

De keuken (bouwjaar 2003) in L-opstelling beschikt over een vaatwasser, keramische kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en een inbouwkoel- en vriescombinatie.

Via de woonkamer heeft u toegang tot de gang (0,97m. x 1,84m.) naar de badkamer, toilet (0,83m. x 0,92m.) en tweede slaapkamer. Ook is in de hal een bergkast ingericht voor de opstelling van de wasmachine en droger, zodat deze netjes zijn weggewerkt achter een kastdeur.

De volledig betegelde badkamer (2,51m. x 1.96m.) is voorzien van een badkamermeubel en een royaal ligbad met douchescherm.

De ouderslaapkamer (3,38 m. x 3,56m.) is aan de voorzijde gelegen en heeft middels een schuifpui toegang tot het balkon (3,62m. x 0,96m.).

Een berging (3m. x 2m.) is in de onderbouw aanwezig.

Bent u op zoek naar een sfeervol en modern appartement in een groene wijk, met alle voorzieningen op loopafstand, belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
- Aan de voorzijde is een zonnescherm geplaatst.
- De wanden, vloeren en het dak zijn volledig geïsoleerd.
- In 2012 is de buitenzijde van het appartementencomplex geschilderd.
- De zeer actieve Vereniging Van Eigenaren hanteert een bijdrage van € 150,- per maand (excl. € 50,- stookkosten).
- De woning is op EIGEN GROND gelegen.
- De woning is van binnen recentelijk volledig geschilderd.


Kenmerken

Prijs:
€ 119.000,- k.k.
Postcode:
3076CJ
Woningtype:
Galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
70m²
Inhoud:
185m³
Bouwperiode:
1964-1964

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl