Luntershoek 49, Portiekflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Super leuk 3- (voorheen 4)kamer appartement met moderne voorzieningen en een balkon aan zowel de voor- als achterzijde. Het appartement is zeer centraal gelegen; op loopafstand vind je winkelstrip “Slinge” met verschillende winkels, zoals Albert Heijn, ING, Kruidvat en Primera. Verder zijn er voldoende scholen, sportverenigingen (o.a. cricket, hockey en korfbal) en openbaar vervoer (bus 70 en metro) aanwezig.

En wat dacht je van het achtergelegen prachtige natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen en recreëren aan het water? Honger gekregen van het wandelen? Je kunt genieten van een lekkere lunch bij restaurant “Vrijenburg”. Of een diner uit de echte Italiaanse keuken van “Il Carretto”. Maar ook een snelle hap bij “Verhage” behoort tot de mogelijkheden.

Bel ons snel voor het inplannen van een bezichtiging, want ook voor deze woning verwachten wij weer veel belangstelling!

Portiek met bellentableau, brievenbussen, intercom en toegang tot de bergingen.

3e verdieping:
Ruime hal met meterkast, toilet (met zwevend toilet), bergkast met opstelling van cv-ketel (bouwjaar 2015) en toegang tot alle vertrekken. ¬¬

De royale woonkamer (voorheen 2 kamers) is voorzien van een sfeervolle haard en over de gehele breedte raampartijen, hetgeen zorgt voor veel lichtinval. Via het “eetkamergedeelte” heeft u toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon (op het oosten).

De keuken beschikt over een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is de badkamer en het balkon (op het westen) toegankelijk. U heeft hier prachtig uitzicht op het plantsoen. Het plantsoen is onderdeel van de appartementen (geen eigendom) en wordt onderhouden door de VvE. Middels een hek, waar alleen de eigenaren van de appartementencomplexen een sleutel van hebben, is de binnenplaats te bereiken. U hoeft dus niet bang te zijn voor overlast van rondhangende jeugd.

De moderne badkamer, welke via zowel de keuken als de slaapkamer te betreden is, bestaat uit een douchegedeelte en modern badkamermeubel met wasbak en spiegelkast.

De ouderslaapkamer en tweede slaapkamer (met aansluiting voor de wasmachine) zijn beide aan de achterzijde van het appartement gelegen.

Bijzonderheden
- de woning is op eigen grond gelegen
- de badkamer en toilet zijn volledig gemoderniseerd in resp. 2017 en 2019
- verwarming en warm water middels cv-ketel
- de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- de VvE bedraagt € 110,- per maand
- notaris is voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 164.500,- k.k.
Postcode:
3085EJ
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
68m²
Inhoud:
220m³
Bouwperiode:
1960-1960

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl