Henkenshagewal 5, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Deze unieke en geweldige 4-kamerpatiobungalow met tuin en veel privacy, is op EIGEN GROND gelegen en staat in een uniek stukje van Beverwaard, direct grenzend aan Ridderkerk-Bolnes. De wijk kenmerkt zich als rustig, groen, en kindvriendelijk; er wonen relatief veel jonge gezinnen.

De ligging is gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer (tram 23 naar Rotterdam centrum en er is een bushalte zeer dichtbij, waarmee u naar Rotterdam Zuidplein, of Ridderkerk centrum kunt voor meer routes of winkelplezier). Met de auto bent u binnen no-time op de A16.

Op loopafstand vindt u diverse winkels en supermarkten (o.a. winkelcentrum “Oude Watering” en “De Werf”). Maar ook winkelcentra “de Keizerswaard” in IJsselmonde en het winkelcentrum in Ridderkerk “de Ridderhof” zijn binnen 15 minuten te bereiken per fiets.

Voor gezinnen met kinderen zijn er voldoende speelveldjes en een groen recreatiegebied. Er zijn meerdere basisscholen op loop en fiets-afstand en kinderopvangmogelijkheden. Voor wat oudere kinderen zijn er in Ridderkerk scholen voor het voortgezet onderwijs.

Met de fastferry (in minder dan 10 minuten aan te fietsen) kunt u ook naar Dordrecht of Rotterdam.

Sportliefhebbers? Voetbalvereniging Bolnes en de tennisvereniging R.L.T.C. zijn erg dichtbij. Iets verder, maar ook prima aan te fietsen zijn RVVH Slikkerveer, korfbalvereniging KCR, en een manege. Urenlang zwemplezier is gegarandeerd in het heerlijke zwembad “de fakkel”, voor zowel een duik binnen als buiten.
Wandelen kunt u in “Park Schinnenbaan” of iets verderop in het prachtige “Reyerpark”. Kortom, voor ieder wat wils!

U heeft toegang tot de sfeervolle patio, welke is voorzien van een mooi terras, met royale houten berging. U zit hier heerlijk beschut, omringd door uw eigen woning. Ziet u zich hier van de zomer al genieten met een zwembadje, op uw heerlijke ligstoel?

Via de patio, komt u in de hal; u heeft hier toegang tot de meterkast, bergruimte met opstelling cv-ketel (eigendom, bouwjaar 2014) en ruime woonkamer met keurige open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op de patio. En door de fraaie glazen schuifpui, zijn de patio en de woonkamer direct met elkaar verbonden.

De open keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval en vanuit de keuken heeft u leuk zicht op de straatzijde.

De geheel betegelde royale badkamer is voorzien van een douchecabine en badkamermeubel.

Naast de badkamer is een separaat toilet met fonteintje aanwezig.

De woning beschikt over drie slaapkamers met elk uitzicht op de patio. De ouderslaapkamer heeft middels een schuifpui ook toegang tot de patio.

Bent u op zoek naar een unieke patiobungalow met veel ruimte en privacy, belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- de woonkamer beschikt over een hard houten visgraat vloer met zwarte bies
- energielabel: C
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 229.000,- k.k.
Postcode:
3077RX
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-oosten
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
84m²
Perceeloppervlakte:
135m²
Inhoud:
302m³
Bouwperiode:
1983-1983

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl