C.D.Tuinenburgstraat 125, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Jaren ’30 liefhebbers opgelet!

Deze sfeervolle, keurig onderhouden jaren ’30 woning, met 3 slaapkamers, voor- en achtertuin, aan de C.D. Tuinenburgstraat, is toch echt wel een pareltje. Gelegen in een rustige, maar kindvriendelijke buurt, waarvandaan u alle kanten uit kunt en waar u vele voorzieningen binnen handbereik hebt.

Zoals?

U bent dichtbij het Prinsenplein, waar u kunt slagen voor uw dagelijkse boodschappen. Ook het grote overdekte winkelcentrum Keizerswaard is dichtbij (aan te wandelen of te fietsen). U vindt daar vele winkels, en bussen en trams die de stad, of het winkelcentrum Zuidplein heel gemakkelijk toegankelijk maken.

Met de auto bent u zo op de A16.

Op loopafstand van de woning bevinden zich diverse kinderdagverblijven en basisscholen. Er zijn meerdere speelveldjes waar kinderen zich kunnen vermaken. Er is voor kinderen volop te beleven: “Buurt & Speeltuinvereniging Groene Tuin” garandeert urenlang speelplezier. En wat dacht u van het zwembad aan de Dwarsdijk?

Daarnaast bevindt zich een “Basic Fit” sportschool, voor de sportievelingen “the place to be”. Verder kunnen sportliefhebbers zich uitleven bij “Sportcomplex Varkenoord” (voetbalverenigingen, hockeyvereniging, rugby, etc).

Op steenworpafstand is er de korfbalvereniging “Eureka”.

Wandelen en recreëren kan prima in het prachtige park de “Twee Heuvels”, of iets verder weg, “het eiland van Brienenoord".

Op het huis zelf, wordt u vast op slag verliefd:

Via de grotendeels betegelde voortuin betreedt u de woning.

In de hal bevindt zich het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Ziet u hier de authentieke glas-in-lood ramen?

De L-vormige woonkamer is licht en doet gezellig aan. De open haard (gelhaard) maakt de woning extra sfeervol. Ziet u zich in de winteravonden al knus op uw bank zitten, met een warme chocolademelk bij de gezellige open haard?

De landelijke open keuken, eveneens in L-opstelling is netjes afgewerkt en voorzien van diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser). Via de keuken heeft u toegang tot de nette, grotendeels betegelde tuin, met een prachtige groene border en een heuse wensput! Maak er gebruik van, zouden wij zeggen!

Heel handig: in de tuin bevindt zich een aparte wasruimte, en in de tuin is een berging/ tuinhuisje, met overkapping aanwezig. Wij worden hier heel blij van, wat een fijne plek!

Via de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer die aan de achterzijde gesitueerd is, beschikt over een vaste kastenwand.

De badkamer is modern betegeld, en is voorzien van een badkamermeubel en een douchecabine.

De tweede verdieping biedt dankzij de ruime dakkapel ruimte aan een grote slaapkamer met veel bergruimte. Hier bevindt zich ook de cv-ketel.

Wilt u deze woning in het echt bekijken, en een wens doen in de wensput? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- de woning is op eigen grond gelegen
- verwarming en warm water middels CV-combiketel (Remeha, 2006, jaarlijks onderhouden door Eneco)
- de woonkamer en eerste verdieping is voorzien van dubbel glas
- een zonnescherm is aanwezig aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer
- de notaris is voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 254.000,- k.k.
Postcode:
3078GD
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, oosten
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
83m²
Perceeloppervlakte:
135m²
Inhoud:
305m³
Bouwperiode:
1938-1938

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl