Burghsluissingel 153, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Heerlijk centraal gelegen 4-kamereengezinswoning met ruime voor- én achtertuin (met berging en tuinhuis), 3 slaapkamers en badkamer met 2-persoonswhirlpool. De woning bevindt zich in een rustige straat (eenrichtingsverkeer) en kijkt uit op een mooi stukje natuur met een singel en veel groen. Aan het eind van de straat is een speeltuin gesitueerd.

U vindt een ruim aanbod aan winkels in de directe omgeving; Dirk, Aldi, Action, een dierenwinkel, verschillende eetgelegenheden (o.a. pizzeria, viswinkel), etc. Verder is er voldoende openbaar vervoer in de buurt te vinden (bus en metro). Ook bent u binnen een paar minuten op de snelweg.

Kortom, een heerlijk centraal gelegen woning, te midden van het groen, met alle voorzieningen binnen handbereik! Belt u ons snel voor het inplannen van een bezichtiging, want weg is weg!

Hal met toilet, bergkast, toegang tot de woonkamer en trap naar de eerste verdieping. In de bergkast onder de trap bevindt zich de cv-ketel (bouwjaar: 2007), wasmachine en droger.

De woonkamer in L-vorm is voorzien van een werkende open haard (jaarlijks onderhouden) met een prachtige natuurstenen schouw, een granieten tegelvloer met vloerverwarming, open keuken en toegang tot de royale achtertuin. In de achtertuin is een berging, overkapping voor haardhout en een tuinhuis aanwezig. Het tuinhuis (bouwjaar: 2019) heeft een zeer gezellige sfeer; u waant zich hier zo in een populair skioord.

De open keuken is van alle gemakken voorzien; een combimagnetron, vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat, koel-/vriescombinatie en afzuigkap.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een heerlijke 2-persoonswhirlpool, een douchecabine, badkamermeubel met spiegel en 2e toilet.

Bijzonderheden
- De woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen en op de eerste verdieping zijn de kozijnen van kunststof. De kunststof kozijnen zijn in september 2019 geplaatst.
- Op de begane grond is de woning voorzien van een zonnescherm, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Rolluiken zijn op de eerste verdieping geplaatst.
- In de slaapkamers zijn overal horren voor de ramen geplaatst.
- Het plafond in de gehele woning is voorzien van onderhoudsvrije mdf-panelen.
- De woning is op eigen grond gelegen.
- De notaris is voorbehouden aan de verkoper.
- Oplevering in overleg (midden juli 2020).
- In verband met het coronavirus, vragen wij u om zich tijdens de bezichtigingen te houden aan de regels die wij via de mail aan u zullen communiceren.


Kenmerken

Prijs:
€ 260.000,- k.k.
Postcode:
3086VC
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
99m²
Perceeloppervlakte:
178m²
Inhoud:
333m³
Bouwperiode:
1971-1971

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl