Janswaal 16, Tussenwoning in Hoogvliet rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Jaja..., we mogen weer een geweldige woning aanbieden! Dit keer een 4-kamereengezinswoning in de gezellige woonwijk "Boomgaardshoek" in Rotterdam-Hoogvliet, vlakbij het openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentrum "Binnenban" met o.a. een Albert Heijn XL, Basic Fit en verschillende eetgelegenheden, kinderboerderij "De Oedenstee", sportverenigingen (voetbal, watersport, tennis, korfbal, golf), scholen, uitvalswegen en supermarkt "Dirk van den Broek" op loopafstand. In de omgeving zijn prachtige natuurgebieden te vinden, waar u bij mooi weer heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Hal met garderobehoek, toilet met fonteintje en mechanische ventilatie, meterkast (nieuwe groepenkast in 2016 geplaatst), trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer, met trapkast en schuifpui, geeft u leuk zicht op de grote achtertuin, die onlangs (augustus 2018) is vernieuwd met nieuwe tegels, buitenkraan en houten schuttingen. De poort naar het achterpad is extra breed, zodat je ook met een scooter of motor de tuin gemakkelijk kan betreden. Er is een stenen berging met elektriciteit.

De open keuken is in 2016 geplaatst en beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, afzuigkap, inductiekookplaat, diepe lades, apothekerskast, hoekcarrousel voor pannen, spotjes, designradiator, servieskast en de wanden zijn met speciale verf gelakt, zodat (vet-)spetters bij het koken binnen een handomdraai met een vochtig doekje verdwenen zijn.

De verrassend ruime ouderslaapkamer is aan de achterzijde, over de gehele breedte van de woning gelegen. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en wordt nu gebruikt als "kastenkamer".

De badkamer heeft een wastafel, douchegedeelte met spatscherm, tweede toilet en het is mogelijk om er een wasmachine te plaatsen, de aansluiting hiervoor is aanwezig. Verder is er net als in het toilet mechanische ventilatie, welke met afstandsbediening bediend kan worden.

Ruime voorzolder, met opstelling voor de CV-ketel (2014, Remeha Avanta), mechanisch ventilatiesysteem en wasmachineaansluiting. De zolderkamer heeft een groot dakraam en kan ingericht worden als 3e slaapkamer, hobbykamer, studeerkamer, etc., je kan hier een prachtige ruimte van maken, mede door het speelse effect van de hoge daknok!

Bijzonderheden
- de woning is voorzien van aluminium kozijnen; de (schuif-)pui in de woonkamer is van kunststof
- in vrijwel de gehele woning is een mooie laminaatvloer gelegd
- notaris is voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 245.000,- k.k.
Postcode:
3191DE
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
106m²
Perceeloppervlakte:
105m²
Inhoud:
362m³
Bouwperiode:
1981-1981

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl