Talmaweg 127, Hoekwoning in Barendrecht

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Heb je ook zo'n voorliefde voor jaren '30 woningen? Wij mogen je hierbij aanbieden, deze sfeervolle jaren '30 hoekeengezinswoning, met heerlijk grote tuin en rustig gelegen in de gezellige wijk "Paddewei".

Je waant je hier in een waar dorp, met kleine ambachtelijke winkeltjes en een prachtige kerk. Ondanks het dorpse karakter, is de woning erg centraal gelegen en nabij allerlei voorzieningen; scholen, sportverenigingen, park "Nieuweland", openbaar vervoer, en natuurlijk het alom bekende centrum van Oud-Barendrecht, met o.a. de AH, Theater "Het Kruispunt", Kruidvat, ING, Jumbo en verschillende kledingwinkels.

Binnen een aantal minuten ben je in Rotterdam of Ridderkerk.

Entree met garderobehoek, meterkast, toilet met fonteintje, en toegang tot de woonkamer.

Ruime woonkamer met zijraam, sfeervolle open haard (allesbrander), keuken en trap naar de eerste verdieping.

De keuken in u-vorm is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, boiler en heeft een vaatwasser- en wasmachineaansluiting. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin. De uitgestrekte achtertuin van ongeveer 108m2, heeft een houten berging, achterom, vijver en opslagruimte aan de zijkant van de woning.

Overloop met verschillende bergruimtes, ouderslaapkamer met vaste kastenwand en toegang tot het dak van de uitbouw. Je kan hier eventueel een dakterras van maken.

Badkamer met ligbad, douchescherm, designradiator, badkamermeubel en 2e toilet.

Een tweede (slaap-)kamer is aan de voorzijde gelegen. Hier staat nu de droger en is een sauna geplaatst. Het is mogelijk om van deze kamer een slaapkamer te maken.

Steektrap naar de zolderverdieping.

Op deze verdieping is een slaapgedeelte met aan één zijde een dakkapel en een opstelplaats voor de cv-ketel.

Bijzonderheden
- de woning is op eigen grond gelegen en volledig voorzien van dubbel glas
- verwarming en warm water middels cv-ketel
- de buitenzijde is in 2015 voor het laatst geschilderd
- het rookkanaal t.b.v. de open haard is in 2019 geveegd
- notaris voorbehouden aan de verkoper

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”


Kenmerken

Prijs:
€ 209.000,- k.k.
Postcode:
2992AG
Woningtype:
Hoekwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, oosten
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
84m²
Perceeloppervlakte:
226m²
Inhoud:
291m³
Bouwperiode:
1938-1938

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl