Beverveen 286, Tussenwoning in Spijkenisse

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wat mogen we weer een prachtige woning aanbieden. De perfect onderhouden 4-kamerwoning aan de Beverveen, met riante voor- en achtertuin, ligt in de geliefde en kindvriendelijke wijk “Waterland” in Spijkenisse, in een rustige straat. De woning ligt heel centraal in Spijkenisse, maar toch heeft uw directe omgeving een dorps en rustig karakter.

Vanaf deze woning heeft u binnen handbereik alles wat u maar nodig heeft.

U heeft toegang tot diverse uitvalswegen. Op loopafstand vindt u een bushalte en metrostation “Heemraadlaan”. U bent met het openbaar vervoer in minder dan 20 minuten in hartje Rotterdam. Het winkelcentrum van Spijkenisse bevindt zich op 10 minuten loopafstand van uw woning, maar in de nabije omgeving treft u diverse winkels, waaronder een Jumbo.

Voor kinderen zijn er voldoende speelmogelijkheden en basisscholen (regulier, en Montessori), middelbaar onderwijs, en kinderopvangcentra.

U bent dichtbij het fraaie natuurgebied langs het Spui, om heerlijk te fietsen, wandelen, sporten of te recreëren. Wat dacht u van een uitstapje met de pond naar de Hoeksche waard?

Sportliefhebbers zitten hier ook goed. Voetbalvereniging Hekelingen en Spijkenisse zijn dichtbij, evenals een tennisbaan, een hockey- en een honkbalvereniging.

Voor ieder wat wils!

De woning is sfeervol, een heerlijk “thuis!”

De woning beschikt over een royale voortuin, onderhoudsarm, netjes betegeld, met toch voldoende groen. Onder een kleine overkapping bevindt zich de voordeur. U komt binnen in de gezellige hal, met een keurig toilet (modern betegeld, en voorzien van een fonteintje), meterkast en trap naar de eerste verdieping.

Via de hal komt u binnen in de lichte, sfeervolle woonkamer met aangrenzende keuken. De keuken heeft een landelijke uitstraling, waarbij maximaal gebruik gemaakt is van de ruimte. De keuken is voorzien van verschillende apparatuur, waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Via de keuken kunt u de achtertuin betreden.

En wat voor achtertuin! Een gezellige uitnodigende plek met een mooie balans in groen en tegels en fijne plekjes om te zitten. Ziet u zich hier al zitten tijdens de zwoele zomeravonden? Een plekje om heerlijk weg te dromen. De tuin beschikt over een stenen berging en is gelegen op het zuiden. Ook is er een vijverbak met ramen, een aanwinst voor liefhebbers van Koikarpers!

Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot de zeer royale masterbedroom met een grote spiegelkastenwand. Verder bevindt zich hier een royale inloopkast waar menigeen jaloers op zou zijn.

De keurige badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, designradiator, douchegedeelte en tweede toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich op de overloop de opstelling van de cv-ketel en wasmachineaansluiting. Verder is er een ruime slaap-/hobbykamer met aan de achterzijde een dakkapel.

Een geweldig huis, waarmee u alle kanten uit kunt. Houdt u het sfeervol landelijk? Of kiest u voor wat stoerder industrieel? Dit huis leent zich voor alle stijlen, en u kunt zich er naar hartenlust uitleven om het precies naar uw smaak te maken.

Bent u net zo enthousiast over deze woning en de locatie als wij zijn? Bel dan snel om een afspraak te maken om deze woning te bezichtigen. Wie weet bent u straks de nieuwe bewoner van Beverveen 286!

Bijzonderheden
- de woning is op eigen grond gelegen
- aan de achterzijde is de woning over de gehele breedte voorzien van een zonnescherm
- er zijn rolluiken aanwezig aan de voorzijde (woonkamer) en aan de achterzijde op de 1e verdieping en zolderverdieping
- verwarming en warm water middels een cv-ketel (bouwjaar: 2012)
- de woonkamer, badkamer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming
- er zijn nieuwe moderne deuren geplaatst in de woonkamer en slaapkamer. De voordeur is in 2020 vervangen.
- energielabel: C
- notaris is voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 319.000,- k.k.
Postcode:
3205AK
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noorden
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
116m²
Perceeloppervlakte:
156m²
Inhoud:
391m³
Bouwperiode:
1975-1975

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl