Nieuwstraat 1, Benedenwoning in Schiedam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wat mogen wij u weer een heerlijke woning aanbieden!

In het levendige Schiedam, met haar historische binnenstad, wereldwijd bekend om haar jenever, de historische havens (in andere Hollandse steden zouden die 'grachten' heten) en de hoogste molens ter wereld, bevindt zich deze sfeervolle 3-kamer benedenwoning.

U hoeft zich hier niet te vervelen, want vanuit uw woning, loopt u zo de gezellige terrassen, horeca en verschillende winkels tegemoet. Na een lange dag werken nog even de dagelijkse boodschappen in huis halen, een wijntje doen of genieten van terugkerende evenementen en festivals; het kan hier allemaal en dat gewoon op loopafstand.

Ook de meeste culturele voorzieningen van Schiedam bevinden zich in de binnenstad. Het Stedelijk Museum Schiedam, bekend om haar grote collectie CoBrA-kunst en het Jenevermuseum, waar nog steeds jenever wordt gestookt. In het Wennekerpand, een voormalig distilleerderij, zijn diverse culturele instellingen ondergebracht. Onder meer is er het filmhuis “Wenneker Cinema” en de kleine zaal van het “Theater aan de Schie”.

In de voormalige Korenbeurs naast de Dam is de eerste groene bibliotheek van Nederland gevestigd. Naast kleine ambachtelijke winkeltjes op en rond de Hoogstraat, de Dam, Broersveld en Broersvest, kunt u bij winkelcentrum de “Nieuwe Passage” terecht voor de grotere winkel(keten)s, zoals Action, H&M, Douglas, HEMA, etc.; u kunt hier naar hartenlust shoppen. Op donderdagavond is er koopavond en elke 1e zondag van de maand koopzondag.

Ook mag een wekelijkse markt natuurlijk niet ontbreken; elke vrijdag kunt u de gezellige markt bezoeken; groente, fruit, bloemen, drogisterijartikelen en wat dacht u van een lekkere verse loempia? Een wandelingetje over de markt om de gezellige sfeer te proeven behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Schiedam is uitstekend bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer: de tram, de bus, metro en trein stoppen allemaal in de buurt van het centrum. Ook is de bereikbaarheid met de auto optimaal: de snelwegen A20 en A4 zijn slechts enkele autominuten verwijderd.

Wilt u ook wonen in de levendige binnenstad van Schiedam en genieten van alles wat deze stad te bieden heeft? Belt u ons dan snel voor het inplannen van een bezichtiging!

U komt binnen in de lange hal, alwaar u toegang heeft tot alle vertrekken.

De gezellige woonkamer is voorzien van drie raampartijen en doordat de woning op de hoek is gelegen, heeft u leuk zicht op de straat. De open keuken is van alle gemakken voorzien; een magnetron, vaatwasser, koel- en vriescombinatie, oven, inductiekookplaat en afzuigkap.

Beide slaapkamers zijn aan de straatzijde gelegen.

De badkamer is voorzien van een douchecabine met massagejets en steigerhouten badkamermeubel. Er is een separaat toilet aanwezig; geheel betegeld met moderne witte marmer-look tegels.

Verder is er een ruime bergruimte in de woning aanwezig; de CV-ketel is hier opgesteld.

Bijzonderheden
- De woning is voorzien van dubbel glas. Verwarming en warm water middels CV-ketel (bouwjaar: 2010).
- Een berging bevindt zich separaat naast de woning.
- VvE-bijdrage is € 188,- per maand
- Energielabel: B
- Er is sprake van een beschermd stadsgezicht
- De woning is op erfpacht gelegen (afgekocht tot 31 december 2045)
- Notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 249.000,- k.k.
Postcode:
3111JN
Woningtype:
Benedenwoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
75m²
Inhoud:
262m³
Bouwperiode:
1997-1997

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl