J A Alberdingk Thijmstraat 37, Tussenwoning in Schiedam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Deze 5-kamereengezinswoning met ruime achtertuin bestond vroeger uit twee woningen, vandaar de heerlijk grote woonoppervlakte! De woning is centraal in Schiedam gelegen, nabij winkels (o.a. de Coop, snackbar en verscheidene eetgelegenheden), openbaar vervoer (bus en metrostation "Troelstralaan"), het Julianapark voor een ontspannen wandeling in de natuur, verschillende scholen, kinderopvang, medische voorzieningen (o.a. ziekenhuis, huisartsenpost, tandarts) en uitvalswegen.

Bent u op zoek naar een centraal gelegen woning met tuin en veel woonoppervlakte? Belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

U komt binnen in de hal met plavuizenvloer, garderobehoek, meterkast (mét kraantje), toilet (met fonteintje), trap naar de eerste verdieping en deur naar de woonkamer.

De riante woonkamer beschikt over een keurige laminaatvloer (2016), convectorput (2016), moderne radiatorombouw, werkende open haard, bergkast en openslaande hardhouten deuren naar de tuin.

De open keuken is van alle gemakken voorzien; een combimagnetron (2018), quooker, 5-pitsgaskookplaat, vaatwasser (2017), afzuigkap met schouw, en koel-/vriescombinatie (2018).

Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. Er is een achterom, terrasoverkapping en schuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een wasruimte, tweede toilet en badkamer. De aan de achterzijde gelegen ouderslaapkamer beschikt over een ingebouwde kledingkast, badkamer (vanuit je bed, stap je zo de badkamer binnen!) en schuifpui met toegang tot het balkon. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer gesitueerd, deze heeft een vaste bergkast.

De moderne badkamer heeft een inloopdouche, steigerhouten badkamermeubel met twee wasbakken, designradiator, afzuigsysteem en verwarmde en verlichte spiegel.

Er is een aparte, geheel betegelde ruimte gecreëerd voor de wasmachine en droger. Door de handige kastjes, kunt u uw wasmand en wasmiddelen gemakkelijk opbergen!

Van de tweede verdieping valt nog van alles te maken; een hobbyruimte, aparte verdieping voor uw kinderen, een eigen fitnessruimte, logeerkamers; de mogelijkheden zijn eindeloos!!! Er is een badkamer en de kamers zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas. Ook is er veel bergruimte; onder het dakbeschot en in de vaste kasten.

Bijzonderheden
- in 2017 is de riolering vernieuwd en onlangs is de kelder geïsoleerd met schelpenisolatie
- in 2018 is de gehele woning opnieuw gewit
- notaris is voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 269.000,- k.k.
Postcode:
3117RC
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
148m²
Perceeloppervlakte:
104m²
Inhoud:
519m³
Bouwperiode:
1929-1929

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl