Bilderdijkstraat 5a, Bovenwoning in Schiedam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Superleuk, onlangs gemoderniseerd 4-kamerappartement met balkon, verdeeld over 2 woonlagen, gelegen in de mooie stad Schiedam met haar monumenten, musea (waaronder het Stedelijk Museum Schiedam), kleine jachthavens en gezellige terrassen. De woning is gesitueerd op de 1e en 2e etage van een 3 woonlagen tellend pand en is bereikbaar via een eigen opgang. Openbaar vervoer (bus- en metroverbinding), (basis-)scholen, winkels en verschillende eetgelegenheden zijn in de nabijheid te vinden. De woning bevindt zich op 6 minuten lopen van het metrostation en het prachtige Julianapark, waar u een heerlijke wandeling kunt maken.

Wij verwachten dat ook deze woning weer zo weg is, dus bel snel voor het inplannen van een bezichtiging!

Entree en trap naar de 1e verdieping.

Overloop/gang, welke toegang biedt tot het toilet (met zwevend toilet, fonteintje en verwarmingselement), zijkamer, de royale doorzonwoonkamer met open keuken en trap naar de 2e verdieping.

De zeer ruime woonkamer met nette laminaatvloer en veel lichtinval door de grote raampartijen, bevindt zich op de 1e verdieping. Via de woonkamer heeft u middels de schuifpui en de deur grenzend aan de keuken, toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon. De reling van het balkon (gelegen op het westen) is vorig jaar vervangen en volledig op maat gemaakt.

De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur, waaronder een combimagnetron, koel-/vriescombinatie, afzuigkap en 5-pitsgaskookplaat.

Overloop, waar zich de opstelling voor de wasmachine, droger en cv-ketel (bouwjaar: 2013) bevindt. De cv-ketel is netjes weggewerkt in een kast.

Voorheen bestond de tweede verdieping uit 2 slaapkamers. De huidige bewoners hebben de gehele verdieping opnieuw ingericht, waardoor er nu 3 slaapkamers zijn gerealiseerd. De geplaatste muren zijn volledig geïsoleerd. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een dakkapel en vaste kast. De kast en de ombouw van het bed zijn gemaakt van steigerhout, hetgeen zorgt voor een sfeervol geheel. Een 2e slaapkamer is tussen de ouderslaapkamer en 3e slaapkamer gemaakt en voorzien van raampjes, voor meer lichtinval. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt eveneens over een dakkapel; onder het dakbeschot zijn lades gecreëerd voor extra opbergruimte.

De badkamer is voorzien van een badkamermeubel en douchegedeelte.

Middels een vlizotrap kunt u de zolder betreden. De zolder is in gemeenschappelijk eigendom met de onderburen, maar is volledig in gebruik bij verkopers.

Bijzonderheden
- de woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig
- de woning is op eigen grond gelegen
- notaris voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Kenmerken

Prijs:
€ 169.000,- k.k.
Postcode:
3117PA
Woningtype:
Bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
80m²
Inhoud:
312m³
Bouwperiode:
1928-1928

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl