Wemeldingestraat 52, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Pendrech(t)? Ech(t) wel!

Deze leuke 4-kamereengezinswoning – op eigen grond!- is fijn ruim en heerlijk licht, gelegen in de gezellige wijk Pendrecht. Alle stadse gemakken, gecombineerd met de rust en ruimte van dit lichte huis, de mooie achtertuin, en de directe omgeving. Dat is vast iets voor u!

Op steenworp afstand bevindt zich Plein 1953. Hier vindt u alle winkels die u nodig heeft. (en meer..) We noemen supermarkten als Albert Heijn en Dirk, bakkerijen, slagerijen, een vishandel, drogisterijen, etc.

Met het openbaar vervoer ligt heel Rotterdam aan uw voeten, want de bushalte is binnen loopafstand. Van hieruit bent u binnen een mum van tijd op metrostation Slinge, of kunt u naar hartenlust shoppen in Winkelcentrum Zuidplein (tevens bus- en metrostation).

Eet u graag buiten de deur, of haalt u graag iets gemakkelijks af? Dan zit u hier ideaal. Surinaams, Portugees, of liever een snackbar of iets Italiaans? Verzin het maar, het is allemaal mogelijk.

Lekker wandelen? Of ’s zomers picknicken op een kleedje? Natuurlijk! Het prachtige Zuiderpark is vlakbij!

Voor de sportliefhebbers zijn sportvereniging “Transvalia” en voetbalvereniging “Charlois” dichtbij, evenals verschillende sportscholen. Er is een muziekvereniging gevestigd in de Schalmei aan het eind van de Krabbedijkestraat. Voor ieder wat wils!

Kinderen hoeven zich hier ook al niet te vervelen: “Speeltuinvereniging Pendrecht”, “Scouting Charlois” en “Kinderboerderij de Molenwei” zijn op fietsafstand.

En dan hebben we het alleen nog maar over de omgeving gehad! Het huis zelf is een plaatje. Lees en kijk gauw verder, want dit is wellicht precies het huis waar u naar op zoek bent!

Naast de voordeur bevindt zich een berging.

Entree/hal met onlangs gemoderniseerd toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping.

Via de fraai afgewerkte keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven, heeft u toegang tot de lichte woonkamer.

Door de raampartij over de breedte van de woonkamer heeft u mooi zicht op de achtertuin, welke u middels de achterdeur vanuit de woonkamer kunt betreden.

In de netjes betegelde achtertuin, die voorzien is van nieuwe kunststof schuttingen en een achterom, bevindt zich een berging/tuinhuisje. Maakt u er een knus tuinhuisje van? Of plaatst u hier uw (brom-)fiets?

De gehele begane grond is voorzien van een lichte plavuizen vloer.

Via de onlangs geschilderde trap komt u op de overloop. U heeft hier toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast en een raampartij over de gehele breedte. Een flinke slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en heeft eveneens over de gehele breedte van de woning ramen.

Op deze etage vindt u de prachtige zeegroene recent gemoderniseerde badkamer, welke is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel en tweede toilet.

Ook de trap naar de tweede verdieping is recentelijk geschilderd en komt uit op een kleine overloop.

Aan de achterzijde bevindt zich een ruime wasruimte. Zoals u op de foto’s kunt zien, is er ook de mogelijkheid om fitnessapparatuur neer te zetten. Of wellicht bent u meer het type voor een schildersezel en een mini ateliertje?

In de grote slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich de opstelling van de cv-ketel, welke netjes is weggewerkt in een kast.
Op de eerste en tweede verdieping is recent nieuw laminaat gelegd.

Maakt u een afspraak om deze Pendrechtse parel in het écht te bekijken? Tot gauw!

Bijzonderheden
- de buitenzijde is twee jaar geleden voorzien van trespa delen
- alle radiatoren zijn onlangs vervangen
- de dakgoten aan voor- en achterzijde zijn onlangs vernieuwd
- er is een extra stenen berging (met elektra) separaat van de woning aanwezig
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 229.000,- k.k.
Postcode:
3086JV
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-oosten
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
79m²
Perceeloppervlakte:
99m²
Inhoud:
275m³
Bouwperiode:
1960-1960

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl