Tempeststraat 16, Eindwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wat een pareltje is deze verrassend ruime en keurig afgewerkte 4-kamerhoekeengezinswoning, gelegen in het dorpse “Oud-IJsselmonde (Waterside)”. Op zoveel fronten!

Want: Who needs a vacation? Wanneer u op steenworp afstand een prachtige luxe jachthaven hebt, en een heuse watersportvereniging. Wanneer je vlakbij de rivier de nieuwe Maas woont. U leuke attracties als “de watertaxi” binnen bereik hebt. Een plek om tot rust te komen, maar ook een plek voor voldoende vertier. In de nabije omgeving vindt u voldoende speelmogelijkheden voor kinderen, en sportveldjes.

Uiteraard is er openbaar vervoer in de buurt, en op de fiets, of met de auto bent u zó bij het winkelcentrum “Keizerswaard”. Daar heeft u alle winkels die u kunt bedenken tot uw beschikking; Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Kruidvat, etc. Ook bent u binnen een paar minuten op de snelweg.

En dan hebben we het nog niets eens gehad over de geweldige woning zelf. Leest u snel verder, al denken wij dat de foto’s voor zich spreken en u op slag verliefd zult zijn!

Entree/hal met toegang tot het toilet, meterkast en woonkamer.

Deze heerlijke woning, ademt een lichte, prettige sfeer uit en heeft het allemaal! De zeer ruime woonkamer met open keuken, veel lichtinval en fraaie plavuizenvloer, kijkt uit op de betegelde tuin met groenstrook, leuke lantaarnverlichting, zonnescherm, kraantje, kunststof berging en schuttingen. Middels twee schuifpuien heeft u toegang tot de tuin, waar u optimaal van kunt genieten. Ziet u zichzelf al zitten aan een barbecue in de zomer? En stelt u zich de tuin eens voor in een winter met sneeuw! Wat een prachtig gezicht zal dat zijn vanuit de warmte van uw woonkamer.

Over warmte gesproken: Het huis is goed geïsoleerd. Zowel de gevels als het dak. En de woning is volledig voorzien van dubbel glas. Verder staat het gehele dak vol met zonnepanelen. De woning is dus ook nog eens erg energiezuinig!

De open keuken in L-opstelling is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, oven (allen van het merk Siemens) en koel-/vriescombinatie (Zanussi). Het bouwjaar van de apparatuur is 2018.

Via de hal in de woonkamer heeft u toegang tot een bergkast en trap naar de eerste verdieping.

De eerste etage heeft drie lichte slaapkamers en een moderne, nette badkamer. Wat erg bijzonder is, is de lichtkoepel op de overloop, hetgeen zorgt voor extra lichtinval. Verder bevindt zich hier een bergkast met opstelling voor de cv-ketel (Remeha, 2009) en wasmachineaansluiting. Twee slaapkamers beschikken over een keurige vaste kastenwand.

De badkamer is in 2017 gemoderniseerd en is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel, designradiator en tweede toilet.

Naast de voordeur en dus direct tegen de woning aan is een stenen berging gesitueerd. Heeft u een hobby die ruimte inneemt? Of in het bezit van fietsen, brommers, of …? De ruime berging is hoe dan ook ideaal.

Spreken de woorden “duurzaam en milieubewust” u aan? Dan zit u hier helemaal goed!

Bijzonderheden
Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen, een aluminium schuifpui, dubbel glas en zonnepanelen.
- Alarminstallatie aanwezig. De kosten hiervan bedragen € 17,- per maand.
- Notaris is voorbehouden aan verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
3077CV
Woningtype:
Eindwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zuid-oosten
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
102m²
Perceeloppervlakte:
130m²
Inhoud:
354m³
Bouwperiode:
1991-1991

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl