Swiftstraat 70, Appartement in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wonen in de groene kindvriendelijke wijk Lombardijen, het beste van 2 werelden in één; stads en dorps, wie wil dat nu niet? Dit heerlijk ruime 3-kamerappartement op de eerste woonlaag van een goed onderhouden portiekflat, met maar liefst twee balkons mag u niet aan u voorbij laten gaan!

Deze woning is uiterst ideaal gelegen. U bent in no-time onderweg op de snelweg, de ring rond Rotterdam. Het openbaar vervoer is in Lombardijen erg toegankelijk. Op enkele minuten lopen bevinden zich verschillende bushaltes, waarmee u gemakkelijk reist naar het compleet vernieuwde bus-en metrostation én winkelcentrum Zuidplein; van daaruit is heel Zuid-Holland binnen handbereik. De tram en iets verder gelegen, maar zeker aan te lopen of te fietsen is het NS-station Lombardijen.

Allerlei winkels , gezondheidscentra, kapsalons, cafetaria, etc. vindt u in de verschillende winkelstrips die de wijk rijk is. Met name aan de Spinozaweg -die u binnen enkele minuten aanloopt-, vindt u alle winkels die u nodig heeft. Een kleine greep uit het winkel assortiment: Kruidvat, een keurslagerij, supermarkten Jumbo en Lidl, een Turkse supermarkt. Meer winkels en een “shop-till you drop”-ervaring vindt u in het eerder genoemde winkelcentrum Zuidplein, of het winkelcentrum Keizerswaard in de iets verderop gelegen wijk IJsselmonde, welke u gemakkelijk aanfietst.

Voor gezinnen met kinderen is deze wijk heel prettig. Op loopafstand zijn er verschillende basisscholen en kinderopvang mogelijkheden. Direct naast het appartementencomplex is een fijn speelveldje en voetbalveld voor urenlang speelplezier; vanaf uw balkon heeft u zicht op het veldje. Het Spinozapark is een leuke plek om te recreëren; er zijn speeltoestellen, sportapparaten en een grote verscheidenheid aan prachtige bloemen en planten. Er is een leuke en actieve speeltuin vereniging “Pascal” op loopafstand. Een speeltuin die naast veel aantrekkelijke speelattributen en attracties ook leuke activiteiten aanbiedt.

Voor de wat creatievere kinderen is eveneens aan te lopen of fietsen de bouwspeeltuin “Maeterlinck”, waar de kinderen hutten mogen bouwen en er vinden het hele jaar door leuke activiteiten en zelfs slaapfeestjes plaats. Kinderboerderij “de Kooij” is een leerzame en leuke kinderboerderij, een begrip in Rotterdam Zuid. Hiernaast bevindt zich de educatieve tuin, voor liefhebbers van alles wat groeit en bloeit.

Uw woning ligt aan de rand van het compleet vernieuwde Bijenpark, waar u fijn kunt wandelen.

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, er zijn op loop- en fiets afstand voetbalverenigingen, een basketbal-, handbal- en tennisvereniging en sportscholen.

Bent u een cultuurliefhebber? Wat dacht u van de “Baroeg”? Een begrip in Rotterdam, een alternatief pop-/rockpodium voor de liefhebber, dat in Nederland “wereldberoemd” is. En niet te vergeten, een hapje of drankje, of een voetbalwedstrijd bekijken in café “’t Haantje” aan de Bierens de Haanweg; het meest gastvrije “Feijenoord-café” van Rotterdam, met terras is op loopafstand.

De leuke woning is goed onderhouden en instapklaar, maar u kunt deze uiteraard ook helemaal naar uw eigen stijl maken.

Via het portiek betreedt u met een trap uw woning.

De nette en lichte hal geeft u toegang tot alle vertrekken.

Via een speelse toog komt u in de heerlijk lichte doorzonwoonkamer. Voorheen waren dit twee kamers, maar door het samenvoegen van de twee ruimtes is er een hele ruime lichte kamer ontstaan, met optimaal lichtinval door de raampartijen over de gehele breedte van de woonkamer. U kunt via de woonkamer zowel het balkon betreden wat uitkijkt op het groene speelveldje, als het balkon aan de voorzijde van de woning.

Via de andere toog komt u in de compacte maar complete zwart-witte keuken, waar zich ook een aansluiting voor een wasmachine bevindt. Verder is de keuken voorzien van een gaskookplaat, oven en afzuigkap.

Uw appartement beschikt over twee lichte slaapkamers met flinke raampartijen.

De nette badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel met badkamermeubel en een toilet.

Wordt u graag de nieuwe eigenaar van dit sfeervolle appartement? Maak dan snel een afspraak om met eigen ogen te bekijken hoe fijn het hier is!

Bijzonderheden
- verwarming en warm water middels cv-ketel (huur via Feenstra € 27,52 per maand)
- een berging bevindt zich in de onderbouw
- de vve bedraagt € 147,86 per maand
- oplevering in overleg
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 210.000,- k.k.
Postcode:
3076SP
Woningtype:
Appartement
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
66m²
Inhoud:
210m³
Bouwperiode:
1963-1963

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl