Steenvoorde 71, Portiekflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Een superleuk 3- (voorheen 4)kamerappartement, met 2 balkons, gelegen op de topverdieping van een 3 woonlagen tellend appartementencomplex, in de groene en levendige wijk "Zuidwijk". Alle voorzieningen heb je hier bij de hand; winkelstrip "Slinge" (met de AH, bakker, slager, fietsenwinkel, etc.), openbaar vervoer (bus en tram), de bekende wekelijks terugkerende markt aan de "Asterlo", verschillende eetgelegenheden (o.a. "Il Carretto" en "restaurant Vrijenburg") en een prachtig natuurgebied op loopafstand, waar je heerlijk kan fietsen of wandelen!

De woning is erg centraal gelegen; je bent binnen enkele minuten op de snelweg, in Barendrecht of bij winkelcentrum Zuidplein. Het appartement zelf is heerlijk rustig gelegen in een verkeersluwe straat met veel groen.

Entree met bellentableau en brievenbussen. De woning is op de derde en tevens bovenste woonlaag gelegen. Je komt binnen in de hal, waar je toegang hebt tot alle vertrekken, het toilet en de meterkast. De zeer grote woonkamer (voorheen 2 kamers) is een ware eyecatcher! Onder het vinyl ligt een epoxyvloer. Het plafond is onlangs vernieuwd. De aangebrachte lambrisering en haardombouw geven de ruimte een warme uitstraling. Het is eventueel mogelijk om van deze ruimte weer 2 kamers te maken.

De gesloten keuken is wat verouderd. Er is een 4-pitsgaskookplaat, wasmachineaansluiting, een losse koelkast en een bergkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot de badkamer en het aan de achterzijde gelegen balkon. De badkamer beschikt over een douchecabine en wastafel.

De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd. Ook hier is een balkon; je kunt dus vrijwel de gehele dag van het zonnetje genieten door de aanwezigheid van een balkon aan de voor- en achterzijde! De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning.

Een berging is in de onderbouw aanwezig.

Bijzonderheden
- verwarming en warm water middels een cv-ketel (eigendom, bouwjaar 2011)
- VvE-bijdrage is € 189,33 per maand
- notaris is voorbehouden aan de verkoper
- oplevering per direct


Kenmerken

Prijs:
€ 139.000,- k.k.
Postcode:
3085TL
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
67m²
Inhoud:
225m³
Bouwperiode:
1950-1950

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl