Stapelenerf 8, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Het is werkelijk genieten in deze keurig onderhouden, instapklare en duurzame 3-(voorheen 4) kamer patiobungalow met tuin en veel privacy, op EIGEN GROND gelegen in een uniek stukje van Beverwaard, direct grenzend aan Ridderkerk-Bolnes en nabij diverse voorzieningen zoals winkels (o.a. winkelcentrum “Oude Watering” en “De Werf”), openbaar vervoer (tram en bus), “Gezondheidscentrum Beverwaard”, scholen en uitvalswegen; alles is in de buurt te vinden!

Naast het feit dat het een voorrecht is om in deze prachtige patiobungalow te mogen wonen, voldoet de woning ook nog eens aan de verschillende duurzaamheidseisen; de woning is volledig geïsoleerd (wanden, vloeren, dak) en in 2018 zijn er zonnepanelen (merk LG met 25 jaar garantie) geplaatst. Het dak is in 2018 geheel vervangen met extra dikke bitumen (t.b.v. de zonnepanelen). Het energielabel A is dan ook van toepassing op deze woning, dat gaat u zeker een voordeel in de energiekosten opleveren!

Toegang tot de fraai aangelegde en sfeervolle patio, welke is voorzien van een mooi terras met (hard-)houten vlonderplanken, twee bergingen (met ruimte voor een werkbank en opstelling voor extra koelkast en/of vriezer), buitenkraan en overkapping.

Via de hal heeft u toegang tot de meterkast, bergruimte met opstelling cv-ketel (eigendom, bouwjaar 2013) en ruime woonkamer met luxe open keuken, nette grindvloer en airco (met wifi) voor verwarmen en koelen. De kozijnen (incl. schuifpui met screen) zijn in 2018 vervangen. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op de patio.

De open keuken beschikt over verschillende luxe inbouwapparatuur; een inductiekookplaat (2020), afzuigkap, vaatwasser (2020), koffieapparaat (2019), combimagnetron (2012), koelkast en vriezer. Het raam in de keuken is voorzien van een rolluik.

De geheel betegelde royale badkamer is voorzien van een douchecabine met modern douchepaneel, twee wastafels, badkamermeubel, spiegels, wasmachineaansluiting en lichtkoepel. U hoeft het nooit koud te hebben als u onder de douche vandaan stapt, want met de vloerverwarming in de badkamer bent u altijd verzekerd van de juiste temperatuur!

Naast de badkamer is een separaat toilet met fonteintje aanwezig.

De woning beschikt over een royale slaapkamer met airconditioning (incl. nachtstand, dus geruisloos), moderne radiatorombouw en uitzicht op de patio. De 2e slaapkamer is ingericht als kastenkamer. Middels openslaande deuren kunt u ook hier de patio bereiken. Beide kamers zijn voorzien van rolluiken.

Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte patiobungalow, die ook nog eens voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- de woning beschikt over nieuwe kozijnen met HR ++ glas, is op EIGEN GROND gelegen en onlangs (mei 2020) voor het laatst geschilderd
- de van origine houten boeiborden zijn rondom vervangen door onderhoudsvriendelijk Trespa
- alle binnendeuren zijn vervangen, hetgeen zorgt voor een moderne look
- notaris is voorbehouden aan verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 239.000,- k.k.
Postcode:
3077RZ
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
84m²
Perceeloppervlakte:
136m²
Inhoud:
295m³
Bouwperiode:
1983-1983

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl