Rhederoord 29, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

In de sfeervolle en kindvriendelijke woonomgeving van Rhederoord 29 in Rotterdam, wacht deze charmante 5-kamerwoning op uw ontdekking! Deze woning nodigt uit tot aangenaam wonen en biedt een scala aan mogelijkheden om uw ideale leefruimte te creëren. Stap binnen en laat u verrassen door de unieke kenmerken van dit huis.

Deze prachtige woning is op eigen grond gelegen en heeft daarnaast een erg gunstige ligging. In de nabije omgeving is veel groen, door de vele plantsoenen en bomen, maar tegelijkertijd zijn alle “stadse” faciliteiten binnen handbereik.

Het openbaar vervoer is er goed vertegenwoordigd. U kunt met tram of bus gemakkelijk reizen door Rotterdam, of bijvoorbeeld naar Ridderkerk of Dordrecht. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de snelweg A15 en A16.

Op loop/fietsafstand ligt het overdekte winkelcentrum “Keizerswaard”, waar u naast winkels en supermarkten voor alle dagelijkse boodschappen, ook tal van andere winkels kunt bezoeken. U vindt hier de tramhaltes en bushaltes waarvandaan u verder kunt reizen.

Voor de liefhebbers van sportieve activiteiten is hier ook voldoende te beleven. Fietsen en wandelen kunt u in park “de Twee Heuvels”. Er is een sportschool (“Basic Fit”) en een zwembad (“Zwembad IJsselmonde”) op minder dan 10 minuten fietsafstand van uw huis.

Ook voetballers kunnen kiezen uit meerdere clubs. De IJsselmondse Voetbalvereniging “de Zwervers” en “LMO” zijn in de omgeving te vinden.

En wat denkt u van “Jump xl”, voor urenlang jump-plezier voor groot en klein, het indoorspeelparadijs “Monkeytown", een bowlingbaan en een tennisvereniging? Allemaal dichtbij!

Wordt dit uw nieuwe huis? Kom snel een kijkje nemen! Bel ons voor een bezichtiging, voordat het te laat is!

Bij binnenkomst via de voortuin wordt u verwelkomd in de hal, die toegang biedt tot de eerste verdieping, wasruimte, toilet en woonkamer. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een mooie laminaatvloer, open keuken en voorraadkast. De royale achtertuin is via de woonkamer te bereiken en beschikt over een houten berging met overkapping.

De keuken is voorzien van moderne kasten met chromen handvatten en een licht werkblad. Het beschikt over verschillende apparatuur, waaronder een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, inbouwoven en losse koel/vriescombinatie. Alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden!

Via de vaste trap bereikt u de lichte overloop op de eerste verdieping. Hier vindt u drie ruime slaapkamers en een badkamer. De prachtige moderne badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, douchecabine en designradiator.

De kamers bieden volop mogelijkheden om naar uw wensen te worden ingericht, of het nu gaat om slaapkamers, thuiskantoren of hobbyruimtes. Ook is vanuit deze verdieping een tweede verdieping te betreden.

Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop, welke naar een bergzolder en slaapkamer leidt. Deze geweldige slaapkamer is voorzien van een dakkapel. U kunt de slaapkamer ook ideaal gebruiken als bijvoorbeeld een thuiskantoor.

Bijzonderheden
- De woning is op eigen grond gelegen en voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
- Warm water en verwarming via een cv-ketel.
- Energielabel: C
- De notaris is voorbehouden aan de verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De woning biedt buitenruimte op meerdere manieren. De grootste slaapkamer leidt naar een balkon, een ideale plek om te genieten van frisse lucht en het uitzicht. De zeer royale achtertuin is deels overdekt en voorzien van een veranda, wat uitnodigt tot buitenleven en veel gezelligheid; ziet u zich hier al lekker relaxen met een boekje en kop thee? Of een feestje bouwen met familie en vrienden, behoort ook zeker tot de mogelijkheden; de barbecue staat al klaar!


Kenmerken

Prijs:
€ 347.500,- k.k.
Postcode:
3079JK
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zuid-westen
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
108m²
Perceeloppervlakte:
160m²
Inhoud:
378m³
Bouwperiode:
1964-1964

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl