Quadenoord 1, Appartement in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wat een goed begin van het nieuwe jaar: “Quadenoord 1 in Rotterdam-IJsselmonde”, een superleuk 3 (voorheen 4)-kamerappartement in een kleinschalig portiekflat, is beschikbaar voor een nieuwe eigenaar!

Deze gezellige woning op de eerste woonlaag, heeft een erg gunstige ligging. In de nabije omgeving is veel groen, door de vele plantsoenen en bomen, maar tegelijkertijd zijn alle “stadse” faciliteiten binnen handbereik.

Het openbaar vervoer is er goed vertegenwoordigd. U kunt met tram of bus (direct voor de deur) gemakkelijk reizen door Rotterdam, of bijvoorbeeld naar Ridderkerk of Dordrecht. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de snelweg A15 en A16.

Op steenworp afstand vindt u een winkelstraat (o.a. snackbar “De Spits”, een buurtwinkel en huisartsenpraktijk) en een basisschool. Op loop/fietsafstand ligt het overdekte winkelcentrum “Keizerswaard”, waar u naast winkels en supermarkten voor alle dagelijkse boodschappen, ook tal van andere winkels kunt bezoeken. U vindt hier de tramhaltes en bushaltes waarvandaan u verder kunt reizen.

Voor de liefhebbers van sportieve activiteiten is hier ook voldoende te beleven. Fietsen en wandelen kunt u in park “de Twee Heuvels”. Er is een sportschool (“Basic Fit”) en een zwembad (“Zwembad IJsselmonde”) op minder dan 10 minuten fietsafstand van uw huis.

Ook voetballers kunnen kiezen uit meerdere clubs. De IJsselmondse Voetbalvereniging “de Zwervers” en “LMO” zijn in de omgeving te vinden.

En wat denkt u van “Jump xl”, voor urenlang jump-plezier voor groot en klein, het indoorspeelparadijs “Monkeytown", een bowlingbaan en een tennisvereniging? Allemaal op loopafstand!

“Buurt- en speeltuinvereniging IJsselmonde” is eveneens dichtbij en organiseert regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud.

Via het portiek gaat u via de trap naar de eerste woonlaag. Hier bevindt zich het instapklare appartement. In de lichte hal, met plavuizenvloer, bevindt zich het toilet en de bergkast (met aansluiting voor de wasmachine).

Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken en een slaapkamer.

De woonkamer is ruim en heeft een aangrenzende eetkamer. Voorheen waren dit twee separate kamers. Er ligt een nette laminaatvloer en de woonkamer beschikt over extra veel lichtinval vanwege het zijraam.

Via de woonkamer betreedt u één van de twee slaapkamers. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de nette badkamer met badkamermeubel en douchegedeelte.

De keuken is modern en van alle gemakken voorzien: vaatwasser, koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap en oven. De keuken biedt toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon, met heerlijk uitzicht op het groene plantsoen.

Via de hal betreedt u de tweede slaapkamer. Deze kamer beschikt over een vaste kast.

Beneden in het complex heeft u de beschikking over een berging.

Wordt dit uw nieuwe huis? Kom snel een kijkje nemen! Bel ons voor een bezichtiging op afspraak en wie weet begint uw 2022 op deze fijne plek!

Bijzonderheden
- VvE bedraagt € 220,- per maand (inclusief € 65,- stookkosten).
- De woning is op eigen grond gelegen en voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
- Verwarming via blokverwarming en warm water via elektrische boiler.
- Notaris voorbehouden aan verkoper.


Kenmerken

Prijs:
€ 215.000,- k.k.
Postcode:
3079XA
Woningtype:
Appartement
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
70m²
Inhoud:
225m³
Bouwperiode:
1966-1966

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl