Platostraat 93, Portiekflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

LET OP: Dit is een "bieden vanaf" prijs! In de gezellige en groene wijk Lombardijen vindt u dit aantrekkelijke 3-kamer hoekappartement. Het is gelegen aan een rustige weg met zowel aan de voor- als achterkant een brede groenstrook. Het appartement bevindt zich op loopafstand van een gezellige buurtwinkelstraat en winkelcentrum Keizerswaard vindt u op 10 autominuten afstand. Daarnaast ligt het dichtbij NS station Lombardijen (tram- en bushalte) en diverse uitvalswegen.

Het appartement is door de hoekligging voorzien van een zijraam waardoor de woonkamer extra lichtinval heeft. De wanden zijn door het gehele appartement netjes afgewerkt d.m.v. spachtelputz . Daarnaast is het gehele vloeroppervlak voorzien van een mooie laminaatvloer.Tevens beschikt het appartement over een balkon aan de voor- en achterzijde.

Dit appartement is zonder klussen te betrekken en ideaal voor starters

Netjes en afgesloten portiek met bellenplateau met intercom, brievenbussen en trappenhuis. Tevens trap naar ruime prive berging in de kelder (3.63 x 2.83m).

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping welke u via het trappenhuis bereikt. U betreedt het appartement middels een ruime hal (4.09 x 3.59). Hier vindt u een bergkast. Daarnaast is in deze hal ook het toilet (zwevend en volledig betegeld) gesitueerd. Vanuit de hal heeft u toegang tot de verschillende vertrekken.

De lichte woonkamer (6.09m. x 3.59m.) is voorzien van een zijraam waardoor er extra veel licht binnenvalt. Vanuit de woonkamer heeft u middels een deur toegang tot het aan de voorkant gelegen balkon (2.92m. x 1.00m.).

De ouderslaapkamer (3.81m x 3.60m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft weids uitzicht over de achtergelegen straat en groenvoorziening. Tevens biedt deze kamer toegang tot de badkamer (2.10m. x 1.07m.). De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine en vaste wastafel.

Vanuit de hal komt u in de ruime 2e slaapkamer (3.42m x 2.92m). Vanuit deze lichte slaapkamer heeft u ook toegang tot het aan de voorzijde van het appartement gesitueerde balkon.

De keuken beschikt over diverse losse apparatuur en geeft toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon (1.39m x 1.10m). Ook is hier een wasmachineaansluiting aanwezig.

Bijzonderheden
- De woning is vrijwel volledig voorzien van nieuw geplaatste kunststof kozijnen en dubbel glas;
- De verwarming geschiedt middels blokverwarming, het warm water middels een elektrische boiler;
- Ruime berging aanwezig;
- Voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- De VVE is actief en de bijdrage bedraagt € 116,03 per maand (excl. stookkosten).

Alle maten zijn circa-maten. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.


Kenmerken

Prijs:
€ 100.000,- k.k.
Postcode:
3076BM
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
70m²
Inhoud:
185m³
Bouwperiode:
1965-1965

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl