Platostraat 142, Portiekflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Sfeervol 2-kamerappartement, gelegen op de 4e (top) verdieping, met balkon op het zuiden, in een uniek appartementencomplex in de groene wijk Lombardijen. Het complex is vanwege haar architectuur (bouwstijl: modernisme, architect: E.F. Groosman, o.a. ontwierp hij "Ahoy") aangewezen als monument ("Urban Villa"), De vier bouwlagen tellende urban-villa is gebouwd op een vierkant grondplan. Op een hoge plint zijn per bouwlaag vier appartementen ondergebracht, ontsloten door een centraal - in de kern - gelegen trappenhuis.

Aangezien de woning op de topverdieping is gesitueerd, heeft u geen (stampende) buren boven u en kunt u heerlijk van uw rust genieten, op uw zonnige balkon, al dan niet met een flesje wijn erbij. In de lente/zomer staan de aan de overzijde gelegen bomen prachtig in bloei. U kunt hier een echt thuis creëren!

Winkels (winkelstrip Spinozaweg), scholen, openbaar vervoer (NS-treinstation Lombardijen, bus en tram), sportverenigingen en parken zijn allemaal in de nabijheid te vinden.

Afgesloten portiek, met bellentableau en brievenbussen.

Op de bovenste verdieping bevindt zich dit leuke en sfeervolle appartement. Entree met meterkast, bergkast, videofoon en toegang tot vrijwel alle vertrekken. De woonkamer heeft over de gehele lengte raampartijen, hetgeen zorgt voor veel lichtinval. U heeft hier toegang tot het op het zuiden gelegen balkon, alwaar u uitzicht heeft over het groen en de laagbouw.

De keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast met vrieslade, en wasmachineaansluiting.

Aan de achterzijde van de woning is de slaapkamer gelegen. Ook hier heeft u toegang tot het balkon. De kamer beschikt over een vaste kast, welke is doorgetrokken, waardoor er een walk-in-closet is gecreëerd.

De moderne badkamer heeft een douchegedeelte, toilet, badkamermeubel en designradiator.

Een berging bevindt zich in de onderbouw.

Bijzonderheden
- de vve-bijdrage is € 127,- per maand
- de woning is voorzien van dubbel glas
- verwarming en warm water middels een cv-ketel (2012)
- notaris voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 112.500,- k.k.
Postcode:
3076BP
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
47m²
Inhoud:
137m³
Bouwperiode:
1962-1962

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl