Palermohof 62, Eindwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Deze heerlijke, royale (eind)ééngezinswoning, met 5 kamers, aanbouw en ruime achtertuin bevindt zich in de wijk “Oosterflank". Een gezellige, rustige, kindvriendelijke buurt met relatief veel jonge gezinnen.

De ligging is vrij centraal met diverse voorzieningen in de buurt. Winkelen? Het fijne en uitgebreide winkelcentrum “Alexandrium” is vlakbij. Van eetgelegenheden tot echte “shop-'till-you-drop- mogelijkheden” (de Woonmall, Megastores en Shopping Centre), u vindt het er allemaal! Raakt u niet uitgewinkeld? Dan bent u met 15 minuten fietsen in het hartje van Rotterdam.

Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A20 richting Utrecht en Rotterdam, en ook metrostation Oosterflank en treinstation Alexander bereikt u binnen enkele minuten lopen of fietsen. Een ideale ligging!

Er is een supermarkt op loopafstand evenals een bushalte en ook voor een basisschool, kinderopvang en scholen voor het voortgezet onderwijs hoeft u niet ver te reizen.

Houdt u van de buitenlucht, fijn wandelen, fietsen of buiten-sport&spel? Het Schollenbos is “the place to be.” U kunt hier heerlijk op een inspannende, of ontspannende manier genieten van de natuur en bijvoorbeeld afsluiten met een pannenkoek in het petit restaurant/pannenkoekenhuis aldaar.

Bent u een sportliefhebber? Op steenworp afstand zijn er speel- en sportveldjes. Voetbalvereniging SVS en tennisvereniging de Schenkel zijn te vinden binnen 5 minuten fietsafstand. Honkbal, softbal, en hockey vindt u in en nabij sporthal Schenkel. Op 11 minuten fietsafstand bevindt zich een golfbaan.

Zo ziet u, er is voor ieder wat wils in de nabije omgeving!

Maar let op, het huis zelf zal u ook aangenaam verrassen! Wat u als eerste zal opvallen, is de bijzondere architectuur: Een echte eyecatcher-woning.

Via de entree betreedt u de hal. In de hal vindt u een ruime kastenwand met schuifdeuren en spiegels. Daarnaast bevindt zich het toilet met een fonteintje.

De ruime, lichte woonkamer met open keuken leent zich voor meerdere opstellingen. Zo is hier gebruik gemaakt van een apart eetgedeelte, en een leefgedeelte. In de woonkamer bevindt zich een hardhouten trap naar de tweede woonlaag. Via een prachtige raampartij met schuifpui betreedt u de mooi aangelegde, goed onderhouden, gezellige groene tuin met een knus tuinhuisje. Wat zult u van dit aangezicht genieten wanneer u in de woonkamer zit!

De ruime open keuken is gelegen in de, aan de voorzijde gerealiseerde aanbouw en van alle gemakken en inbouwapparatuur voorzien; vaatwasser, koelkast, vriezer, keramische kookplaat (met wok-pit), afzuigkap en combimagnetron, allen van het merk Siemens.

Via de trap komt u op de overloop welke toegang biedt tot twee slaapkamers en een badkamer. Van de ruimte in de grootste slaapkamer is optimaal gebruik gemaakt door het plaatsen van een scheidingswandje; waardoor er een slaapgedeelte en een studeerplekje is. Verder is er een kastenwand met schuifdeuren.

De badkamer is netjes en licht, heeft een ligbad met douche met spatscherm, een klassiek fonteintje, en er is een aansluiting voor wasmachine en droger.

De ruime overloop biedt hier plaats voor een werkplekje en er is een lichtkoepel waardoor er veel lichtinval is. Er zijn hier nog twee ruime en lichte slaapkamers, waarvan één met een Velux dakraam. Er is een aparte kastruimte.

Het huis ademt sfeer en ruimte en biedt mogelijkheden tot creatief inrichten. Wij zijn in elk geval erg enthousiast over deze leuke en royale woning! We kunnen het ons niet voorstellen dat het bij u anders is. Dus, maak gauw een afspraak om deze geweldige woning met eigen ogen te aanschouwen!

Bijzonderheden
- woning is op eigen grond gelegen en voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- verwarming en warm water middels stadsverwarming
- de begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming
- notaris voorbehouden aan verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
3067WS
Woningtype:
Eindwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-oosten
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
130m²
Perceeloppervlakte:
146m²
Inhoud:
435m³
Bouwperiode:
1980-1980

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl