Oude Watering 354, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

In het gezellige kindvriendelijke en groene Beverwaard staat OP EIGEN GROND, deze heerlijk verrassend ruime, gemoderniseerde 5-kamer eengezinswoning. Instapklaar, met oneindig veel mogelijkheden!

De woning, gelegen aan de sfeervolle Oude Watering, grenzend aan een singel met groenstrook, heeft werkelijk een geweldige ligging. U bent op een steenworp afstand van een prachtig park en het winkelcentrum Beverwaard. Dit gedeelte van Beverwaard is erg geliefd bij jonge gezinnen.

Het winkelcentrum heeft alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse en wekelijkse boodschappen.

Wanneer u meer wilt winkelen, dan bent u met het goed vertegenwoordigde openbaar vervoer of met de auto binnen een mum van tijd in het winkelcentrum “de Ridderhof” te Ridderkerk, of in IJsselmonde (“Keizerswaard”). Ook Rotterdam (Zuidplein, en het centrum) is goed bereisbaar.

Daarnaast bent u op korte afstand van de A15 en A16, dus u kunt alle kanten op!

Het randpark Beverwaard leent zich bij uitstek voor gezellig recreëren, picknicken en lekker wandelen of spelen. Voor de wandel- en fietsliefhebbers is het “Donckse bos” goed aan te fietsen. En ook het “Reyerpark” is goed bereikbaar.

Sportievelingen zitten hier prima! Er is nogal wat keus aan sportverenigingen in de buurt: Voetbalverenigingen RVVH, Bolnes en Slikkerveer zijn op fietsafstand. Er is een korfbalvereniging en een tennisvereniging in de buurt, en wat dacht u van lekker zwemmen in zwembad de “Fakkel” in Ridderkerk? U bent er zó!

Watersportvereniging IJsselmonde, een sportschool… teveel om op te noemen eigenlijk, het is binnen handbereik. U hoeft zich hier niet te vervelen!

Voor kinderen is dit een heerlijke plek om op te groeien. Er is voldoende mogelijkheid tot sporten, spelen en er zijn meerdere basisscholen en opvangmogelijkheden in de nabije omgeving. Vriendjes maken in de buurt- en ontmoetingstuin en lekker spelen, hoe leuk is dat!

De woning op het gezellige rijtje aan de Oude Watering is een geweldig huis! Instapklaar, licht en wat een ruimte! Wij denken dat de foto’s bijna voor zich spreken. Hier is echt een heerlijk thuis van te maken!

Bij binnenkomst in de lichte hal vindt u het toilet, een meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De mooie grote woonkamer is keurig afgewerkt, licht, en de sfeervolle open haard is een echte eyecatcher. Door de uitbouw is de oppervlakte van de woonkamer flink toegenomen. De tuin is bereikbaar via een schuifpui over de gehele breedte van de woonkamer, waardoor er veel lichtinval is. Onder de laminaatvloer liggen plavuizen en is vloerverwarming aanwezig.

Het huis beschikt over een nette betegelde tuin en eigen stenen berging. Een onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het Zuiden, die u uiteraard helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Een ideale plek om in de zomer te vertoeven!

De keuken is aan de voorzijde van het huis gesitueerd (in L-opstelling). Deze is recentelijk gemoderniseerd en van alle gemakken en inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, oven, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser) voorzien. In de keuken heeft u een mooie uitkijk op de singel.

De eerste verdieping is verrassend ruim en licht, en geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.

De badkamer is netjes en voorzien van een douchecabine, designradiator en een badkamermeubel, ook is hier een tweede toilet aanwezig.

De zolderverdieping is een grote lichte ruimte, die voor veel doeleinden in te richten is; een thuiswerkplek, waar u ongehinderd uw werk kunt doen of een tienerkamer met veel privacy? Het kan allemaal! Deze ruimte heeft dankzij de dakramen een fijne lichtinval. Hier bevindt zich de cv-ketel, en ook de aansluiting voor een wasmachine.

Bent u net zo gecharmeerd van deze woning als dat wij zijn? Maakt u dan snel een afspraak om dit pareltje met eigen ogen te bewonderen!

Bijzonderheden
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen, dubbel glas, nieuw gestucte wanden en een keurige laminaatvloer.
- Op eigen grond gelegen.
- De keuken is in 2021 gemoderniseerd.
- Verwarming en warm water middels cv-ketel (Remeha 2005).
- Notaris voorbehouden aan verkoper.


Kenmerken

Prijs:
€ 298.000,- k.k.
Postcode:
3077RE
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zuiden
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
116m²
Perceeloppervlakte:
130m²
Inhoud:
394m³
Bouwperiode:
1986-1986

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl