Oldegaarde 732, Galerijflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Een volledig gemoderniseerd instapklaar appartement mét lift, gelegen in de groene wijk Zuidwijk, in een gewild appartementencomplex! Het enige wat je nog moet doen, is je meubels er in zetten! De woning is centraal gelegen aan de Oldegaarde, vlakbij winkels (Slinge, Zuidplein), uitvalswegen, openbaar vervoer (bus 67 stopt om de hoek) en scholen.

Qua ontspanning is er ook voor ieder wat wils; wat dacht je van een heerlijke wandeling in het Zuiderpark? Lekker trainen in fitnesscentrum The Jim? Een balletje trappen bij één van de voetbalverenigingen of een wedstrijd kijken? Of gewoon de hele dag shoppen bij winkelcentrum Zuidplein?

Het uitzicht, het Zuiderpark precies tegenover het appartement, is fenomenaal! Kijk maar naar de foto's, die zeggen meer dan 1000 woorden...

Keurig verzorgde entree met bellentableau, intercom met camera, brievenbussen en lift. Het appartement is op de 4e verdieping gelegen, en geeft een prachtig uitzicht over de Oldegaarde en het aan de overzijde gelegen Zuiderpark.

Entree, afgesloten middels een tussendeur, waarna je de hal/woonkamer betreedt. Vanuit deze ruimte is er toegang tot alle vertrekken.

De lichte woonkamer is voorzien van een bergkast en een deur naar het balkon.

De moderne keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en pannenrek in één van de kastjes. Er is een nis waar een losse koelkast geplaatst kan worden.

Er zijn twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een ruime bergkast en uitzicht op het park. Via de tweede slaapkamer, aan de achterzijde, kan het inpandig balkon betreden worden. Het balkon is afgezet met (verschuifbaar) glaswerk, zo is er een soort van serre gecreëerd, waardoor je bij wat koudere temperaturen alsnog van je balkon kan genieten..., glaasje wijn en wat hapjes er bij, heerlijk toch?

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een badkamermeubel, douchecabine, boiler en wasmachineaansluiting.

Het appartement beschikt over 2 externe bergingen. Een berging naast de lift én een berging in de onderbouw. Je kunt genoeg spullen kwijt, want ook in het appartement zelf is een aparte ruime bergruimte (tussen de twee slaapkamers in); je kan hier een droger kwijt, voorraad, strijkplank, etc. Ook de meterkast is hier geplaatst.

Bent u op zoek naar een kant-en-klaar, modern appartement in een groene wijk, met alle voorzieningen in de buurt, belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- de woning is onlangs volledig gemoderniseerd, waarbij alle muren zijn gestuct, er een laminaatvloer is gelegd door de gehele woning, de kozijnen zijn geverfd en al het schakelmateriaal (elektriciteit) is vervangen
- bijdrage aan de VVE bedraagt € 175,00 per maand (incl. stookkosten) gezamelijke cv installatie d.m.v. blokverwarming
- woning is geheel voorzien van dubbel glas
- notaris voorbehouden aan de verkoper


Afmetingen:
- entree: 1,01m. x 1,79m.
- hal: 3,18m. 1,93m.
- woonkamer: 3,70m. x 4,63m.
- balkon: 2,70m. x 1,58m.
- keuken: 2,61m. x 1,87m.
- slaapkamer (voorzijde): 2,88m. x 3,05m.
- slaapkamer (achterzijde): 2,88m. x 3,98m.
- voorraadkast: 1,02m. x 1,99m.
- badkamer: 1,94m. x 1,67m.
- toilet: 1,03m. x 0,79m.
- berging (4e verdieping): 2,15m. x 0,96m.
- berging (onderbouw): 3,32m. x 2,01m.


Kenmerken

Prijs:
€ 129.500,- k.k.
Postcode:
3086AN
Woningtype:
Galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
61m²
Inhoud:
170m³
Bouwperiode:
1959-1959

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl