Ogierssingel 289, Appartement in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden dit ontzettend leuke en vooral sfeervolle 4-kamerappartement in de gezellige en groene wijk Lombardijen!

Wonen in “Rotterdam-Lombardijen”, is als wonen in een dorp, maar dan in de stad. Het beste van beide. Enerzijds bevind je je in een wereldstad en zijn alle stadse faciliteiten toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Anderzijds heeft deze kindvriendelijke wijk een vriendelijk en rustig karakter.

De ligging van dit appartement is ideaal. Met het openbaar vervoer (zowel tram als bus), dat op loopafstand is, kunt u alle kanten op. Aan de rand van Lombardijen ligt een NS-station. Ook met de auto is de ligging van dit huis erg gunstig; via de Spinozaweg bereik je snel de ring rond Rotterdam. In het hart van Zuid ligt het “winkelcomplex Zuidplein”, met het bus-en metrostation. Daarnaast ligt het evenementencomplex Ahoy, waar altijd wel iets te beleven is.

Op steenworp afstand bevindt zich de winkelstrip aan de Spinozaweg voor al uw dagelijkse boodschappen. In het Spinozapark kunt u sporten en recreëren en een natuurliefhebber kan hier in elk jaargetijde zijn of haar hart ophalen aan de indrukwekkende verscheidenheid aan planten en bloemen.

Fietsen en wandelen kunt u ook in het bijenpark, dat compleet vernieuwd wordt. Voor kinderen is dit een heerlijke wijk om op te groeien. De wijk heeft veel sport- en speelveldjes. Op loopafstand bevindt zich een actieve speeltuinvereniging “Pascal”, die talloze activiteiten organiseert voor jong en oud. Ben je daar uitgespeeld? Op de fiets, enkele minuten verder, zijn in de naastgelegen wijk “Vreewijk” nog meer speeltuinen te bezoeken.

En er is meer te doen voor kinderen: “Kinderboerderij de Kooij”, de educatieve tuin, en de "Bouwspeeltuin" aan de Maeterlinckweg zijn nog enkele voorbeelden. Basisscholen, en kinderopvangcentra zijn goed vertegenwoordigd in deze wijk, waar relatief veel (jonge) gezinnen wonen.

Cultuurliefhebber? Wat dacht u van de “Baroeg”? Een begrip in Rotterdam, het alternatief pop-/rockpodium voor de liefhebber, dat in Nederland “wereldberoemd” is. En niet te vergeten, een hapje of drankje, of een voetbalwedstrijd bekijken in café “’t Haantje” aan de Bierens de Haanweg; het meest gastvrije “Feijenoord-cafe” van Rotterdam, met terras is op loopafstand.
Op de fiets kunt u ook gemakkelijk één van de dichtbij zijnde sportscholen of fitnesscentra bezoeken (“Healthcenter”, “Oosterbaan Gym”). Verder zijn er o.a. voetbalverenigingen, tennisvereniging "de Enk", en handbalvereniging "Atomium" in de omgeving te vinden.

Voor ieder wat wils dus!

Deze heerlijke woning is echt een buitenkansje qua ruimte, opzet en ligging. Ziet u zich er hier al uw paleisje van maken?

U komt binnen in de portiek van het keurig onderhouden appartementencomplex, alwaar zich het bellentableau en de brievenbussen bevinden. De sfeervolle 4-kamerwoning bevindt zich op de derde verdieping en betreedt u via de galerij. De woning heeft een lichte en uitnodigende uitstraling.

Via de hal heeft u toegang tot alle ruimtes.

De woonkamer met grote raampartij doet licht aan en beschikt over een gezellige moederhaard. U heeft hier zicht op het goed onderhouden plantsoen. Er is een aparte eetkamerruimte, gelegen aan de voorzijde van de woning.

De gesloten keuken in hoekopstelling beschikt over verschillende inbouwapparatuur; vaatwasser (2021), koelkast, vriezer, smart inductie kookplaat (2022), afzuigkap en combimagnetron.

Er zijn twee flinke slaapkamers. Een ouderslaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde, die toegang geeft tot het balkon. Het knusse balkon kijkt uit op het plantsoen, hier kunt u fijn genieten van de zonnestralen, terwijl u na een lange dag werken een kopje thee of een wijntje drinkt! Ziet u zich hier al zitten, met de beentjes omhoog?

De keurige badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, badkamermeubel, toilet en er is een aansluiting voor wasmachine en droger.

In de onderbouw bevindt zich een berging.

Bijzonderheden
- de VvE-bijdrage is € 178,13 per maand
- het schilderwerk is dit jaar nog uitgevoerd
- warm water middels een (huur-)geiser, verwarming middels een moederhaard
- de woning beschikt over een Energielabel: C
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 219.000,- k.k.
Postcode:
3076CT
Woningtype:
Appartement
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
70m²
Inhoud:
225m³
Bouwperiode:
1966-1966

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl