Ogierssingel 267, Galerijflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement, werkelijk alles is vernieuwd in deze woning, u waant zich in een nieuwbouwappartement! De woning is gelegen op de eerste etage en is te bereiken via aan afgesloten portiek en galerij. Op steenworp afstand zijn de winkels gesitueerd; Jumbo, Lidl, Kruidvat, restaurant "'t Haantje", Chinees restaurant "Wah Ying" etc. U vindt hier in de nabij omgeving eveneens openbaar vervoer, veel groen, Spinozapark, uitvalswegen en scholen.

Bellentableau met intercom, entree met brievenbussen.

Via de hal heeft u direct toegang tot de keuken, welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en wasmachineaansluiting. In deze hal bevindt zich eveneens een separaat toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken.

Er bevinden zich twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De woonkamer en 3e slaapkamer zijn aan de voorzijde gesitueerd. Hier heeft u uitzicht over het fraai aangelegde plantsoen.

De badkamer beschikt over een vaste wastafel, badkamermeubel met spiegel en douchegedeelte.

Een ruime berging bevindt zich in de onderbouw.

Bent u op zoek naar een instapklaar, volledige gemoderniseerd appartement in de groene wijk Lombardijen, neemt u dan direct contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Bijzonderheden
- recentelijk is de gehele woning ingrijpend gemoderniseerd met o.a. een nieuwe keuken, nieuw sanitair, nieuwe elektra, vloerverwarming en strakke vloer-, wand- en plafondafwerkingen.
- de woning is vrijwel geheel voorzien van dubbel glas


Kenmerken

Prijs:
€ 135.000,- k.k.
Postcode:
3076CT
Woningtype:
Galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
73m²
Inhoud:
190m³
Bouwperiode:
1963-1963

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl