Molensingel 76, Appartement in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Ontdek deze charmante 2-kamerbenedenwoning aan de Molensingel 76, gelegen op een idyllische locatie in Overschie. Overschie wordt vaak omschreven als een dorpje in de stad, waar ruimte, groen en water samenkomen. En dat is zeker het geval rondom deze woning, want vanuit hier kijk je op de singel, en wandel je zo het prachtige “Park Zestienhoven” in.

Overschie is een van de meest unieke plekken in Rotterdam. Hier vind je een mix van oude karakteristieke panden en keurige woonwijken. Elke wijk heeft zijn eigen groene en sfeervolle charme, passend bij het karakter van Overschie. Deze woning is een fijne plek voor jong en oud(er).

Er wonen relatief veel bewoners tussen de 25-45 jaar, en jonge gezinnen. Maar ook ouderen houden van de rust en het groene karakter van deze buurt en er zijn tal van buurtinitiatieven voor alle leeftijden; we noemen bijvoorbeeld de “senioren moestuin” en de “sport en spel activiteiten” bij de nabijgelegen speeltuinvereniging.

De woning ligt aan de rand van “Park Zestienhoven”, omringd door groen en rust. Heerlijk om te wandelen, sporten, spelen met de kinderen en er is een heus weidegebied voor herten. In 11 minuten wandelt u naar het “Sidelingepark”.

U bent 2 minuten verwijderd van de “Rotterdamse Schie”, een bijzondere combinatie van binnenvaart en recreatie.

Voor de sportliefhebbers onder ons is er ook genoeg te doen. Op loop- of fietsafstand kunt u naar het “tennispark Overschie” om een balletje te slaan, of om te voetballen bij een van de voetbalverenigingen. Met de auto bent u met een minuut of 6 bij het fijne “Zwembad Overschie”.

En wat dacht u van een uitstapje naar “Diergaarde Blijdorp”? Met de auto bent u hier in 10 minuten.

Verder vindt u in uw directe omgeving alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

Deze 2-kamerbenedenwoning straalt gezelligheid uit. U komt binnen via de entree en de hal, welke toegang biedt tot alle vertrekken. De ruime slaapkamer met authentieke schouw en lichte woonkamer met openslaande deuren naar een terras bieden een aangename sfeer. Het terras biedt toegang tot een groene tuin, waar u uw eigen oase van rust kunt creëren. Ziet u zich hier al zitten van de zomer? Met een ligbed, drankje in de hand, barbecue aan en misschien zelfs uitzicht op uw eigen zwembad? Alles is mogelijk! De tuin is gelegen op het zuid-westen en heeft een achterom.

De moderne keuken is stijlvol en goed uitgerust, met een 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser, combi-oven, afzuigkap, koelkast en wasmachineaansluiting.

De badkamer met douchegedeelte heeft een moderne uitstraling. Er is een separaat toilet aanwezig.

Bent u er klaar voor om deze knusse benedenwoning te verkennen?
De Molensingel 76 biedt de perfecte combinatie van comfortabel wonen, natuur en stedelijke voorzieningen. Bent u ook verliefd geworden op al dat groen, de sfeer en de rust? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze charmante woning te bezichtigen.

Bijzonderheden
- Vve-bijdrage is € 40,- per maand
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Remeha, bouwjaar 2016)
- De woning is op EIGEN GROND gelegen en vrijwel geheel voorzien van dubbel glas.
- Energielabel: D
- In de tuin bevindt zich een houten berging; hier is ruimte voor een vriezer.
- Het is mogelijk om de kelderverdieping verder uit te graven en daar een tweede slaapkamer te realiseren.
- De notaris is voorbehouden aan verkoper.
- Oplevering kan spoedig plaatsvinden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 245.000,- k.k.
Postcode:
3043KC
Woningtype:
Appartement
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zuid-westen
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
49m²
Inhoud:
168m³
Bouwperiode:
1938-1938

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl