Miltonstraat 117, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

VANWEGE UITZONDERLIJKE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN! U kunt ons mailen met het verzoek om op de reservelijst geplaatst te worden. U kunt ons ook volgen via onze Facebook-pagina, zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod, nog voordat de woning zichtbaar is op Funda!!!

Aan de Miltonstraat in Rotterdam-Lombardijen, direct grenzend aan het park, staat deze fraaie 4-kamereengezinswoning met ruime zolderverdieping en royale voor- en achtertuin.

De wijk heeft van 2 werelden het beste. Enerzijds bevind je je in een wereldstad, en zijn alle stadse geneugten toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Anderzijds heeft de kindvriendelijke wijk een vriendelijk, rustig en dorps karakter. Binnen 20 minuten bent u in het centrum van Rotterdam, maar in- en nabij Lombardijen is ook volop vertier te vinden!

Wat dacht u van "Baroeg", een begrip in de cultuursector voor bijzondere concerten. De actieve speeltuinvereniging Pascal, die talloze activiteiten organiseert voor jong en oud. Gaat u graag uit eten, of een drankje doen? Het meest gastvrije ‘Feijenoord-cafe’ van Rotterdam; 't Haantje aan de Bierens de Haanweg, met klein terras is op loopafstand. Kinderboerderij de Kooij, met het bijenpark, de educatieve tuin, en de Bouwspeeltuin aan de Maeterlinckweg zijn op steenworp afstand te vinden.

De wijk heeft verder veel sport- en spelvelden op loopafstand. Basisscholen zijn goed vertegenwoordigd in deze wijk, waar relatief veel (jonge) gezinnen wonen.

Bent u natuurliefhebber? Het Spinozapark heeft naast sportmogelijkheden ook een indrukwekkende verscheidenheid aan planten en bloemen, en niet te vergeten; het ruime park vlak achter deze woning is een fijne wandelomgeving in elk seizoen!

Winkels zijn op loopafstand (bijvoorbeeld de winkelstrip aan de Spinozaweg, met o.a. Lidl, Jumbo en Kruidvat). Ook met bus, auto of fiets zijn in de omgeving winkels, en winkelcentra waar u naar hartenlust kunt shoppen (winkelcentrum “Keizerwaard”, of winkelcentrum “Zuidplein”, waarvandaan u met respectievelijk metro, bus, en tram alle kanten op kunt). Treinstation “Lombardijen” is eveneens op korte afstand.

Deze heerlijke eengezinswoning is echt een “one in a million” qua ruimte, opzet en ligging. Maakt u er uw paleisje van?

Via de ruime voortuin betreed je de woning.

In de lichte betegelde hal bevindt zich een toilet, een trap naar de eerste verdieping en ruime opbergruimte (tevens meterkast) onder de trap.

De woonkamer is ruim en licht en voorzien van een elektrische sfeerhaard, leuk doorkijkje richting hal, en plavuizen vloer, met vloerverwarming.

Via de woonkamer is er een kleine ingang, naar de qua kleur in het oog springende keuken, welke is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Vanuit de woonkamer heeft u middels de schuifpui toegang tot de achtertuin, waar u in alle jaargetijden kunt genieten van de natuur. Ziet u dat de bomen van het direct achter de achtertuin gelegen park te zien zijn? Een prachtig gezicht! Ziet u zich hier al zitten 's zomers aan de barbecue? Of op een frissere avond gezellig met een drankje bij een vuurkorf? Met een beetje geluk ziet u de ooievaars af en aanvliegen in de lente, want hun nest is jaarlijks op loopafstand te aanschouwen op de nestpalen van de kinderboerderij. Heel bijzonder!

In de tuin is een berging, waar u o.a. uw fietsen kunt plaatsen.

Middels de trap komt u op de eerste verdieping.

Via de overloop (met bergkast) komt u in de aan de voorzijde gelegen slaapkamer; deze kamer heeft twee ruime vaste kasten. In de tweede slaapkamer, aan de achterzijde gelegen, is één bergkast aanwezig. Er is een derde slaapkamer, eveneens aan de achterzijde gelegen.

De moderne badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een douchegedeelte met spatscherm en wastafel.

Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping. Hier is de cv gesitueerd en via de overloop komt u op een knusse en lichte zolderkamer, met veel bergruimte en aan de achterzijde een kleine dakkapel.

Mooi, hè? En weet u? Dit huis komt nog veel beter tot haar recht bij een bezichtiging! U zult werkelijk verliefd worden op dit huis en de omgeving. Maakt u gauw een bezichtigingsafspraak?

Bijzonderheden
- de woning is uitgerust met kunststof kozijnen en (met uitzondering van de dakkapel) voorzien van dubbel glas
- zonnescherm aan de achterzijde
- verwarming en warm water via cv-combiketel (bouwjaar: 2010)
- notaris voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 240.000,- k.k.
Postcode:
3076TH
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-oosten
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
80m²
Perceeloppervlakte:
154m²
Inhoud:
327m³
Bouwperiode:
1961-1961

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl