Landverhuizersplein 73, Portiekflat in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Manhattan aan de Maas; wonen op hoog niveau!

Elke Rotterdammer(t) weet het: De “Kop van Zuid” is de parel van onze mooie stad. Een unieke, geliefde locatie, waar geschiedenis en toekomst samenkomen. Wie woont in dit stukje Rotterdam, zal door menigeen benijd worden.

De kans om daar een woning te bemachtigen is er één van “one in a million”.

Maar…misschien is vandaag uw lucky day! Wij hebben voor u, een geweldige 3-kamerwoning met eigen parkeerplek, in de hotspot, “de Montevideo”! In de volksmond het “Manhattan aan de Maas” genoemd, en niet voor niks! Dit is het meest iconische en luxe appartementengebouw van Rotterdam.

Echt waar! Deze sky city loft is een lust voor het oog. Uw woning bevindt zich op de 18e etage, nummer 73.

De Montevideo is een hoog gebouw met unieke luxe appartementen en kantoren. Het gebouw is op 19 december 2005 officieel geopend en behoort tot één van de hoogste woontorens van Nederland. De naam “Montevideo” verwijst naar het verleden, toen de Wilhelminapier veel pakhuizen telde, waarvan één de naam van de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo droeg.

De Montevideo bevindt zich vlak naast het World Port Centre, in een prachtig gerenoveerd gebied. Een geweldige plek met veel horeca. Op de Wilhelminapier bevinden zich prachtige restaurants als HMB, Azura, Café Rotterdam, Aqua Asia, Mood en by Ami. Loetje met zijn beroemde biefstuk bevindt zich onderaan het appartementencomplex. Maar ook de ultieme klassieker ‘Hotel New York’ (het voormalige kantoor van de Holland Amerika Lijn) mag u rekenen tot uw buren. Voor een dagje cultuur, zit u hier helemaal goed, want het Nieuwe Luxor Theater, het Fotomuseum en het film&cultuur huis Lantaren Venster bevinden zich slechts op enkele minuten loopafstand.

In de directe omgeving vindt u talloze horeca, supermarkt(en), Foodhallen, Fenix Food Factory, overige uitgaansgelegenheden (o.a. Cruise Terminal), de Erasmusbrug, het centrum van Rotterdam, uitvalswegen en het openbaar vervoer. Een ideale ligging!

Als bewoner van dit appartement geniet u van het prachtigste uitzicht over de rivier, de Erasmusbrug, de SS Rotterdam, in de verte de Euromast. Het is te veel, en te mooi om allemaal op te noemen….zelfs de mooie foto’s en het filmpje halen het niet bij de adembenemende werkelijkheid. Komt u gerust eens kijken om uzelf te overtuigen.

Maar, het kan nóg mooier: Wonen op hoog niveau heeft nog meer priviléges. Wat dacht u van een eigen “Montevideo Healthclub”; baantjes trekken in het zwembad of relaxen in de Finse of infraroodsauna of het stoombad? Sporten in de luxe sportruimte? Als bewoner heeft u toegang tot al deze fantastische faciliteiten van de healthclub in het complex. Uniek voor Rotterdam!

Ook beschikt de Montevideo over twee logeersuites op de 3e verdieping, welke tegen betaling gereserveerd kunnen worden en exclusief bedoeld zijn voor gebruik door gasten van de bewoners.

Op de begane grond vindt u de representatieve centrale entree met videofoon-installatie en drie liften. Vanuit hier kunt u de berging en parkeerplaats bereiken, maar ook de gemeenschappelijke faciliteiten op de derde verdieping.

Uw woning bevindt zich op de 18e verdieping. Wat het eerst opvalt is de hotelachtige luxe uitstraling van de corridor. U betreedt middels een tag uw woning en komt binnen in de ruime, lichte hal welke toegang geeft tot de bijkeuken/provisieruimte, een modern toilet en de prachtige ruime living met een luxe moderne keuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien; een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en oven. In de bijkeuken is ruimte voor een extra koelkast en vriezer.

De living heeft een grote raampartij (met openslaande harmonica-ramen), welke prachtig uitzicht over de rivier biedt.

Via de woonkamer betreedt u een tweede hal, die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers (check het uitzicht!) een separate wasruimte, een moderne badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche, een toilet en bidet.

Vrijwel alle ruimtes zijn voorzien van een geweldige gietvloer.

De woning is in uiterst nette staat, van alle gemakken voorzien, die u zich maar kunt wensen. Een buitenkans!

Wilde u altijd al luxe en op niveau wonen? Aarzel niet, en maak snel een afspraak om te kijken. Wie weet bent u straks de trotse eigenaar van dit unieke appartement!

Bijzonderheden
- De vve bijdrage is € 540,03 per maand, hierin is inbegrepen de toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en gebruik van de fitnessruimte (“Healthclub Montevideo”).
- Energielabel: A+
- De woning is op eigen grond gelegen. Verwarming en warm water middels stadsverwarming.
- In de onderbouw bevindt zich een berging met stroomaansluiting.
- Eigen parkeerplek in het complex. Het is mogelijk om een parkeervergunning via de gemeente aan te vragen voor uw bezoek.
- Oplevering in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 675.000,- k.k.
Postcode:
3072MH
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
113m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
2005-2005

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl