Koraalstraat 26b, Maisonette in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wie wil hier nu niet wonen? Deze supertoffe, 3 (voorheen 4)-kamermaisonnettewoning met balkon, is centraal gelegen in het gewilde, jonge en trendy "Kleiwegkwartier". Je vindt hier alles in de buurt; diverse winkels (Albert Heijn, Action, Shell), eetgelegenheden/cafe's (o.a. "Croissanterie De Snor"), ziekenhuis (St. Franciscus), openbaar vervoer (metro en tram) en binnen 10 minuutjes ben je met de fiets in het centrum. Heb je even geen zin in de drukte, dan loop je de straat uit om een prachtige wandeling door het Melanchtonpark te maken of misschien is varen op de Bergsche Plassen meer iets voor jou? Ook zijn er diverse sportverenigingen te vinden; roeien ("Skadi"), golfen ("Golfcenter Seve Rotterdam"), fitnessclubs. Kortom, voor ieder wat wils!

Entree met trap naar de eerste verdieping. Boven de voordeur is het authentiek glas in lood nog aanwezig.

Hal met toilet, meterkast met leuke louvre deuren, trap naar de tweede verdieping en toegang tot de royale woonkamer.

De heerlijk ruime woonkamer (voorheen 2 kamers), met veel lichtinval en nieuwe laminaatvloer is een plaatje om te zien. De klassieke verticale schuiframen aan de voorzijde (en in de keuken) en de openslaande deuren die toegang geven tot het balkon, zorgen voor een authentieke sfeer. De balustrade van het balkon is onlangs vervangen.

De keuken in L-vorm beschikt over een oven en verticaal schuifruim.

Overloop, badkamer met douchecabine en wastafel. Het plafond in de badkamer is onlangs vervangen.

De ouderslaapkamer is voorzien van een bergkast met wasmachineaansluiting. De naastgelegen tweede slaapkamer is evenals de ouderslaapkamer voorzien van een nieuwe laminaatvloer. In beide kamers zijn nieuwe kozijnen met dubbel glas geplaatst.

Bijzonderheden
- VvE is niet actief en dient opgericht te worden
- de woning is op eigen grond gelegen
- door de gehele woning is nieuw laminaat gelegd
- notaris voorbehouden aan de verkoper
- in verband met het coronavirus, zullen we het aantal bezichtigingen beperken. Omdat wij veel kandidaten voor deze woning verwachten en iedereen een gelijke kans willen geven, werken wij middels een vooraf vastgestelde procedure. Voor meer informatie kunt u (bij voorkeur via de mail) contact met ons opnemen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 200.000,- k.k.
Postcode:
3051VJ
Woningtype:
Maisonette
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
65m²
Inhoud:
223m³
Bouwperiode:
1929-1929

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl