Dickensstraat 4, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

We kunnen u weer een heel fijne woning aanbieden! Een buitenkansje! Deze heerlijke 3-kamereengezinswoning met zolder en grote voor- en achtertuin staat in de Dickensstraat, een rustige straat in de wijk Lombardijen in Rotterdam Zuid. Een locatie die een dorps karakter heeft, en toch alle faciliteiten en voordelen van de stad heeft.

De ligging is ideaal. Zo bent u in no time onderweg op de snelweg, de ring rond Rotterdam. Openbaar vervoer is in Lombardijen geen enkel probleem. Op slechts enkele minuten lopen bevinden zich meerdere bushaltes, waarmee u gemakkelijk reist naar het compleet vernieuwde bus- en metrostation én winkelcentrum Zuidplein. Vandaaruit ligt heel Zuid-Holland binnen uw handbereik. Er rijden trams in Lombardijen en ook het NS treinstation is op enige loop- of fietsafstand.

Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de diverse kleinere winkelstrips die de wijk rijk is, maar met name aan de Spinozaweg, op loopafstand, vindt u alles wat u nodig heeft. Supermarkten, bakkers, slagerij, kappers, cafetaria en gezondheidscentra? Het is er allemaal.

Voor nog meer winkelplezier kunt u terecht bij de winkelcentra “het Zuidplein” of “de Keizerswaard”( beide prima met het ov te bereiken, maar ook zeker goed te doen per fiets) en binnen 20 minuten staat u in het centrum van Rotterdam.

De wijk Lombardijen is kindvriendelijk. Een erg fijne plek voor gezinnen. Er zijn meerdere basisscholen en kinderopvangmogelijkheden. U woont hier vlakbij een fijn speelveld met speeltoestellen en een voetbalkooi, waar er vele van door de hele wijk staan. Urenlang speelplezier gegarandeerd. Maar wanneer uw kinderen er niet genoeg van krijgen: Het Spinozapark is een heel fijne plak om te recreëren. Er zijn speel- en sporttoestellen en een prachtige diversiteit aan planten, bloemen en bomen.

Speeltuinvereniging Pascal is ook een aanrader. Een erg actieve en aantrekkelijke buurtspeeltuin, die allerlei activiteiten organiseert. Voor de wat creatievere ondernemende kinderen is de Maeterlinck bouwspeeltuin een aanrader. Hier kunnen kinderen hutten bouwen, er worden slaapfeestjes en leerzame activiteiten georganiseerd.

Ook kinderboerderij de Kooi, en de educatieve tuin zijn leerzame en geliefde plekken voor jong en oud.

Uw woning bevindt zich aan de rand van het Bijenpark, dat onlangs vernieuwd is, en waar u fijn kunt wandelen.
Sportliefhebber? U zit hier goed! Het bijenpark leent zich voor hardlopen, fietsen, en op korte fietsafstand vindt u voetbalverenigingen, een basketbalvereniging, een handbalvereniging, een tennisvereniging , u kunt ballet, turn, judo en karatelessen volgen, en er is een sportschool dichtbij.

Bent u meer een cultuurliefhebber? Wat dacht u van “Baroeg”? Een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Dit alternatieve pop en rockpodium bevindt zich op loopafstand. Het meest gezellige en gastvrije Feijenoord café “’t Haantje”, eveneens een begrip, is een leuke plek voor een drankje of een hapje, of kijkt u er de Feijenoordwedstrijden mee?

Bent u al overtuigd van de leuke omgeving? Dan is deze woning aan de Dickensstraat 4 vast ook helemaal naar uw zin.

Deze fijne eengezinswoning heeft een vrij diepe, keurig aangelegde voortuin.

Via de lichte hal (met toilet en meterkast) heeft u toegang tot de nette landelijke keuken, en de ruime, lichte doorzonwoonkamer met flinke raampartijen voor een fijne lichtinval. Zowel via de woonkamer als de keuken heeft u toegang tot de achtertuin met stenen berging, zonnescherm en achterom.

Via de trap betreedt u de 2e woonlaag, waar zich twee heerlijk royale slaapkamers bevinden. De ouderslaapkamer is voorzien van een grote inbouwkledingkast.

Op de tweede verdieping bevindt zich eveneens een ruime badkamer met ligbad, douchecabine en badkamermeubel. Ook is er een separaat tweede toilet aanwezig.

Via een trap heeft u toegang tot de flinke zolder, waar u ook nog een mooie kamer, of berging van kunt maken. Het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw behoort tot de mogelijkheden.

Het huis leent zich voor alle stylen en u kunt hier zich naar hartenlust uitleven om er uw eigen paleisje van te maken. Maakt u snel een afspraak om deze woning te bezichtigen en nog enthousiaster te worden!

Welkom thuis?

Bijzonderheden
- verwarming en warm water middels cv-ketel (bouwjaar: 2023, eigendom)
- de woning is op eigen grond gelegen
- energielabel: C
- oplevering kan per direct
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 265.000,- k.k.
Postcode:
3076SE
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-westen
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
80m²
Perceeloppervlakte:
165m²
Inhoud:
329m³
Bouwperiode:
1961-1961

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl