Dickensstraat 113, Hoekwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Prachtig gelegen moderne HOEK-eengezinswoning met drie slaapkamers, twee dakkapellen en royale voor- zij- en achtertuin. De woning is voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen, bevindt zich in de groene en kindvriendelijke wijk Lombardijen en grenst direct aan het achtergelegen “Bijenpark”.

U kunt hier een heerlijke wandeling maken en via het park een bezoek brengen aan Kinderboerderij “De Kooi”, welke op steenworp afstand te vinden is. Verder zijn er in de directe nabijheid winkels (o.a. winkelstrip Spinozaweg en Bierens de Haanweg), (kunstgras-)voetbalveldjes, sportverenigingen (o.a. voetbalvereniging D.R.L.), openbaar vervoer (o.a. bus 84, tram 20 en de trein (Station Lombardijen)), speeltuinen, (basis-)scholen en uitvalswegen aanwezig. Binnen enkele minuten bent u de stad uit!

U heeft hier het beste van twee werelden; wonen in de bruisende wereldstad “Rotterdam”; in 20 minuten bent u in het centrum, als u op zoek bent naar vertier. Maar ook dichter bij huis is voldoende te beleven (o.a. sportverenigingen, “Café ’t Haantje”, “Baroeg”). Houdt u meer van rust en de natuur, dan vindt u die in uw eigen achtertuin!

Entree en hal met garderobehoek. In de hal bevindt zich het toilet, een bergkast/meterkast en de trap naar de 1e verdieping.

De heerlijk lichte en ruime doorzonwoonkamer met open keuken heeft uitzicht op de achtertuin, het achtergelegen park en het plantsoen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer en sfeervolle open haard. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin met stenen berging en zonnescherm. De tuin op het zuidwesten grenst aan het park en biedt veel privacy en rust. De achter- en zijtuin zijn volledig vernieuwd.

De open keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, apothekerskast, inbouwkoelkast en vriezer.

Op de eerste etage heeft u via de overloop toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, bergkast en vaste trap naar de tweede verdieping.

De ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen.

De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel met badkamermeubel, designradiator en tweede toilet.

Aan de voorzijde vindt u de wasruimte, alwaar de wasmachine en droger zijn geplaatst; u beschikt dus over een aparte ruimte waar u uw was kunt doen.

Op de tweede etage zijn zowel aan de voor- als aan de achterzijde dakkapellen geplaatst, waardoor er een extra slaapkamer is gecreëerd en er een derde woonlaag is ontstaan met veel opbergruimte. Er bevindt zich een vaste kast in de slaapkamer.

Op de voorzolder is de opstelling voor de CV-combiketel gesitueerd.

Bent u op zoek naar een moderne HOEK-eengezinswoning met royale tuin, in een groene en kindvriendelijke wijk, belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- De woning is op eigen grond gelegen en volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- De spouwmuren en begane grond vloer zijn in 2017 volledig geïsoleerd
- Notaris voorbehouden aan verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 255.000,- k.k.
Postcode:
3076SC
Woningtype:
Hoekwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zuid-westen
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
102m²
Perceeloppervlakte:
210m²
Inhoud:
362m³
Bouwperiode:
1961-1961

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl