Ringdijk 70, 2 onder 1 kap in Ridderkerk

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Droom je van een dijkwoning met een riante en zonnige achtertuin? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij deze 4-kamerwoning, gelegen in de rustige wijk Ridderkerk-Centrum, op loopafstand van het (winkel-)centrum, waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, een hapje en een drankje, of een middagje shoppen.

In de omgeving is er van alles te beleven; natuur- en recreatiepark "De Gorzen" en "Oosterpark (met pannenkoekenhuis)", verschillende sportverenigingen (o.a. korfbal en voetbal), zwembad "De Fakkel" en een voetbalveldje bijna voor de deur. Wat ook leuk is, is de waterbus ("Fast Ferry"); je kunt de bus gebruiken om naar je werk te gaan, maar je kan er ook gezellige dagjes uit van maken, naar Dordrecht of de molens aan de Kinderdijk. Scholen en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving te vinden. Ook ben je zo op de snelweg.

Kortom, een centraal gelegen woning met alle voorzieningen in de nabijheid en een heerlijk grote en zonnige tuin!

Hal met garderobehoek, meterkast en toegang tot de op dijkniveau gelegen slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en trap naar de eerste verdieping en souterrain. Het is eventueel mogelijk deze verdieping om te vormen tot woonkamer (met keuken).

Het souterrain bestaat uit een halletje met toilet, keuken, grote bergruimte en woonkamer. De apparatuur in de keuken dient vervangen te worden. Vanuit de woonkamer stap je zo de gigantisch grote achtertuin in. Door de grote raampartij heb je in de woonkamer veel lichtinval. Er is vloerverwarming aanwezig en de aanbouw is onderheid, waardoor het mogelijk is om op de aanbouw te bouwen.

De tuin beschikt over een houten tuinhuis, houten vlonder, buitenkraan en zijpad naar dijkniveau.

Op de zolderverdieping is een badkamer en 2 slaapkamers gesitueerd. Op de voorzolder is de cv-ketel (2006, eigendom) geplaatst. De badkamer is voorzien van een douchegedeelte, wasbak en badkamermeubel.

Bijzonderheden
- de woning is gelegen op 90m2 erfpacht grond en 80m2 eigen grond
- erfpachtcanon bedraagt een symbolische € 1,73 per jaar en wordt uit kostenoverwegingen niet geïncasseerd
- de woning is voorzien van dubbel glas en houten kozijnen
- notaris voorbehouden aan verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 189.000,- k.k.
Postcode:
2982XH
Woningtype:
2 onder 1 kap
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, oosten
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
82m²
Perceeloppervlakte:
170m²
Inhoud:
258m³
Bouwperiode:
1910-1910

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl