Mr. Heemskerkstraat 72, Maisonette in Ridderkerk

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

VANWEGE UITZONDERLIJKE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN! U kunt ons volgen via onze Facebook-pagina (facebook.com/mommakelaardij), zodat u als eerste op de hoogte bent van ons nieuwe aanbod, nog voordat de woning zichtbaar is op Funda!!!

Nabij het bruisende centrum van Ridderkerk vindt u deze fraaie 5 kamer maisonnette woning, met 2 balkons en maar liefst 2 badkamers. De ligging van deze heerlijke woning is echt fantastisch. In een gezellige kindvriendelijke buurt, met voor elk wat wils binnen handbereik.

Binnen 5 minuten wandelen bent u in het gezellige winkelcentrum “De Ridderhof”, waar u naar hartenlust kunt winkelen, maar waar u ook alle dagelijkse boodschappen kunt halen, en is er een busstation waardoor de Drechtsteden en Rotterdam heel makkelijk te bereiken zijn.

Bent u een sportliefhebber? Op maximaal 10 minuten loopafstand is er onder andere een korfbalvereniging KCR, en voetbalvereniging Slikkerveer, en voetbalvereniging RVVH. Op het parkeerterrein van deze voetbalvereniging bevindt zich een uitdagend skatepark. En zeker niet te vergeten: “Het Reyerparc” (dat onlangs is gemoderniseerd) biedt gelegenheid tot tennis, squash, darts, poolen, yoga, dans, paardrijden, etc.
En wat dacht u van zwemmen in zwembad de Fakkel, ook een begrip in Ridderkerk en omgeving!

Met de auto bent u 5 minuten van de verbindingsweg naar de rijksweg richting Rotterdam of Dordrecht/Gorinchem. Een ritje met de waterbus naar Rotterdam of Gorinchem, of met de pont naar Kinderdijk, om te genieten van een heerlijke wandeling in de natuur, en langs de molens? Kan allemaal!

Binnen 10 minuten bent u in de groene oase “Het Oosterpark”, een prachtige locatie voor een fijne wandeling, of een bezoek aan de kinderboerderij met als afsluiter een lekkere pannenkoek bij de “Pannenkoe Ridderkerk.”

Uiteraard zijn er in de nabije omgeving verschillende basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs.

Als de omgeving u niet genoeg heeft overtuigd, doet de woning het zelf zéker. Deze moderne, sfeervolle en keurig afgewerkte lichte woning ademt het echte “thuis-gevoel”.

De lichte hal, met doorgelegd laminaat biedt toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers (waarvan er één in gebruik is als “kastenkamer”), een moderne lichte keuken met toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon, een separaat toilet en badkamer met een douchecabine, wasbak en designradiator.

De keuken (bouwjaar: 2014) is van alle gemakken voorzien: een inductiekookplaat (mei 2020), afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.

De heerlijke ruime doorzonwoon-en eetkamer is voorzien van een extra zijraam vanwege de hoekligging van dit appartement, hetgeen zorgt voor extra lichtinval. Via het eetkamergedeelte, kom je op het aan de voorzijde gelegen balkon en heb je toegang tot een mooie open houten trap, die naar de 2e verdieping leidt.

Via de overloop heb je toegang tot een ruime kamer met grote dakramen, deze kamer is nu in gebruik als make-up/kledingkamer.

De masterbedroom beschikt eveneens over grote ramen, van hieruit betreed je de prachtige gemoderniseerde (2014) badkamer met ligbad, douchecabine, een 2e toilet en opstelling voor wasmachine en droger.

In de onderbouw bevindt zich een ruime berging.

Bijzonderheden
Overige bijzonderheden:
- de woning is volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen
- Energielabel: C
- VvE-bijdrage: € 100,- per maand
- in de woonkamer is een voorwand geplaatst tegen de buitenzijde van de woning, voor extra isolatie
- warm water en verwarming middels een cv-combiketel (Nefit, 2012)
- de notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 215.000,- k.k.
Postcode:
2982SK
Woningtype:
Maisonette
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
96m²
Inhoud:
341m³
Bouwperiode:
1956-1956

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl