Boksdoornstraat 47, Tussenwoning in Ridderkerk

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wat een heerlijke woning mogen wij u weer aanbieden, dit keer in de wijk “Ridderkerk-West”. Pas op, want zien is kopen!

Deze moderne, 3-laagse drive-in woning, met eigen inrit en inpandige garage, balkon aan zowel de voor- als achterzijde, bevindt zich in een rustige, gemoedelijke en kindvriendelijke buurt. Binnen loopafstand heeft u een supermarkt, altijd handig voor de dagelijkse boodschappen. Maar wilt u écht winkelen, dan kan dat in het fijne winkelcentrum "De Ridderhof", dat zich op fietsafstand van uw woning bevindt. Alle winkels die u kunt bedenken zijn daar te vinden!

Houdt u van de natuur, of wandelt u graag? Het (onlangs gemoderniseerde) “Reyerparc” is dichtbij, evenals de “Ridderkerkse Griend”, u kunt daar heerlijk wandelen, fietsen of picknicken. Met de fiets bent u zo bij het “Oosterpark”, waar de kinderboerderij een echte aanrader is om eens te bezoeken. Daarnaast bevindt zich een speeltuintje, en niet te vergeten Pannenkoekenhuis "de Pannekoe", een begrip in de omgeving!

Basisscholen, een kinderdagverblijf met buitenschoolse opvang, scholen voor voortgezet onderwijs zijn allen in de omgeving te vinden. Voor kinderen of sportievelingen is er ook voldoende te beleven. Een kleine greep: Voetbalverenigingen RVVH & Slikkerveer, een tennis- en een korfbalvereniging, skatepark en een paardenmanege. Het is er allemaal!

En wat dacht u van heerlijk zwemmen in overdekt én openluchtzwembad “de Fakkel”?

De woning is gunstig gelegen voor zowel auto als openbaar vervoer. Met de auto bent u zo op de uitvalswegen a15/a16. Op loopafstand bevindt zich een bushalte, waarvandaan u kunt reizen naar Rotterdam Zuidplein (winkelcentrum en metrostation) of naar het centrum van Ridderkerk, waarvandaan meerdere buslijnen rijden.

De woning zelf heeft een prachtige ligging aan een groenstrook met singel. Er zijn speelveldjes en een voetbalveldje vlakbij.

Deze fijne drive-in woning, maakt ons erg enthousiast en biedt eindeloos veel mogelijkheden! Wanneer u de foto's bekijkt, en de omgeving in u opneemt, begrijpt u vast waarom!

U komt binnen in de lichte hal met een open trap naar de eerste verdieping, meterkast, deur naar de garage en modern toilet (in dezelfde stijl als de badkamer).

Via de hal komt u in een lichte, ruime moderne kamer (nu in gebruik als fitnessruimte). Ziet u al voor zich wat u van deze ruimte kunt maken? Kantoor aan huis? Een speelkamer voor de kinderen? Bioscoopkamer? Wij zouden het wel weten!

Middels dit vertrek kunt u de garage en de geweldig, onlangs nieuw aangelegde tuin betreden.

De tuin is gelegen op het zuid-westen, omheind met moderne schuttingen, voorzien van een fraai stuk kunstgras en heeft voldoende ruimte om heerlijk van het buitenleven te genieten.

Via de open trap komt u op de eerste verdieping.

Op deze etage is de ruime moderne, lichte woonkamer te vinden, met een prachtige laminaatvloer, radiatorombouwen en toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon, alwaar u uitkijkt op de achtertuin.

De onlangs gemoderniseerde (2019) open keuken in grijs-witte kleurstelling is van alle gemakken voorzien (magnetron, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, 5-pitsgaskookplaat en afzuigkap), en geeft de kamer een moderne en luxe uitstraling. Via de keuken kunt u naar het balkon aan de voorzijde.

Er is op deze verdieping een 2e, strak betegeld toilet, en een kast met ruimte voor de cv ketel (bouwjaar: 2014, eigendom).

Via de trap komt u op de overloop van de tweede etage. Hier heeft u toegang tot de keurige, moderne badkamer met witte tegels en houten accenten. Er is een douchegedeelte met stortdouche, wastafel, designradiator, 3e toilet en mechanische ventilatie.

Aan de achterzijde van de woning zijn twee ruime en lichte slaapkamers gelegen.

Aan de voorzijde is eveneens een ruime derde slaapkamer gesitueerd.


Kortom: Een licht huis met veel ruimte, eindeloze mogelijkheden, én een heel gunstige ligging.

Spreekt dit huis u ook zo aan? Maak gerust een afspraak om deze woning met eigen ogen te bewonderen, en wie weet wordt dit uw nieuwe Thuis!

Bijzonderheden
- de woning is volledig voorzien van dubbel glas
- alle verdiepingen beschikken over een keurige laminaatvloer
- het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 voor het laatst uitgevoerd
- ruime inpandige garage
- Energielabel: C
- notaris is voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 339.500,- k.k.
Postcode:
2982BA
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-oosten
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
130m²
Inhoud:
448m³
Bouwperiode:
1971-1971

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl