Ankerplaats 59, Portiekflat in Ridderkerk

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Je waant je hier echt in de wolken! Dat beschrijft letterlijk hoe u zich voelt in dit fantastische 3-kamer appartement (maar liefst 124m2 woonoppervlakte) op de 16e verdieping met eigen parkeerplek, gelegen in een prachtig appartementencomplex in de landelijke buurt Bolnes in Ridderkerk.

Een adembenemend vrij uitzicht heeft u vanuit deze woning op de rivier de nieuwe Maas. En bij helder weer kunt u tot in de verte kijken, wat een unieke plek om te wonen!

Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de scheepvaart en het verderop gelegen landelijke gebied van de Krimpenerwaard. U kunt hier maximaal genieten van de zonsondergang met op de achtergrond de prachtige gebouwen en woningen die Rotterdam rijk is!

En wie kan nu zeggen dat hij op enkele meters afstand van zijn appartementencomplex, op een wandelpier kan uitwaaien en over de Maas kan turen, genietend van de langsvarende schepen?

Vlak naast uw appartementencomplex is een sfeervol speelveldje met speeltoestellen en een flink grasveld waar men kan ravotten en voetballen.

Het complex heeft een gunstige en centrale ligging nabij diverse voorzieningen waaronder winkelcentra, supermarkten (Lidl, Dirk), en openbaar vervoer. Binnen 5 minuten bent u op de A38 die u verder brengt naar de A15 en A16. De opstapplaats voor de “Fast Ferry” is dichtbij en brengt u naar Dordrecht of Rotterdam centrum.

Sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen, maar ook bijvoorbeeld zwemmen in zwembad “de Fakkel”, voetballen bij “vv RVVH”, “vv Slikkerveer” of “vv Bolnes”, korfballen bij “vereniging Slikkerveer”, of tennissen bij “vereniging Bolnes”. Maakt u graag een wandeling? Dan wandelt u heerlijk via de Benedenrijweg richting het prachtige “Donckse Bos”.

Wat dacht u trouwens van een gezellig hapje eten in “Paviljoen Struis”?

Op loopafstand vindt u een kinderdagverblijf, basisschool, huisartsenpraktijk en middelbare scholen (“Farel” en het “Gemini college”).

Kortom; een gunstig gelegen, geweldig appartement, op een waanzinnige locatie!

Het appartementencomplex betreedt u via de representatieve hal met bellentableau en brievenbussen. Via de centrale hal heeft u toegang tot het trappenhuis, liften, bergingen en de parkeergarage. Deze garage is overdekt en afgesloten; u kunt hier alleen met een zogenaamde druppel sleutel naar binnen. Ideaal, want zo heeft u altijd een plekje voor uw auto.

Uw appartement bevindt zich op de 16e verdieping en beschikt over een intercom met videofunctie. Via de hal kunt u alle vertrekken betreden.
De imposante, lichte woonkamer beschikt over veel lichtinval, door de velen raampartijen; u heeft hier waanzinnig uitzicht over de Maas. Verder beschikt de woonkamer over een royale open keuken. De nette keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, dubbele wasbak, koelkast en vriezer.

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. Hier kunt u maximaal genieten van het fenomenale uitzicht. In de hal, direct naast de ouderslaapkamer bevindt zich een ruime kast; hier kunt u een geweldige “walk-in-closet” realiseren.

De keurige badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine en wastafel. In de hal is een separaat toilet met wasbakje aanwezig.

Bijzonderheden
- De woning is op eigen grond gelegen.
- De hal, woonkamer en keuken is voorzien van een plavuizen vloer. In de slaapkamers ligt laminaat.
- Er is een aparte ruimte voor de cv-ketel en wasmachineaansluiting.
- De VvE-bijdrage is € 253,60 per maand.
- Energielabel: A
- In de onderbouw bevindt zich een berging en er is een eigen parkeerplaats.
- Notaris is voorbehouden aan de verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 419.000,- k.k.
Postcode:
2987RA
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
124m²
Inhoud:
385m³
Bouwperiode:
1998-1998

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl