Kwartslaan 83, Portiekflat in Rhoon

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Een instap klaar huis waarmee u alle kanten op kunt!

Bent u op zoek naar een verzorgd, luxe, goed onderhouden en ruim 3-kamerHOEKappartement met balkon, gelegen aan de rand van de gezellige wijk Rhoon-Portland? Dan is dit echt een buitenkansje!

Rhoon is een dorp tussen groen en stad. Een geliefde plek om te wonen, zo tussen Barendrecht en Rotterdam in. Door de ligging aan de Portlandse baan bent u binnen een mum van tijd zowel in Barendrecht als in Rotterdam.

Dit fraaie huis bevindt zich aan de Kwartslaan, één van de jongste straten uit deze wijk. De rustige kindvriendelijke en natuurlijke omgeving zal menigeen aanspreken.

In de buurt vindt u veel natuur, water, en groenvoorzieningen. Maar ook de stadse gemakken zijn binnen handbereik!
Het moderne overdekte winkelcentrum “Carnisse Veste” is op loop/fietsafstand, en heeft vrijwel elke winkel die u kunt bedenken. Maar ook voor alle dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de diverse winkels aan de Portlandse baan.

De ring Rotterdam, de A15 en A 29 naar het zuiden zijn snel te bereiken. Er zijn voldoende openbaar vervoer mogelijkheden, zoals de metro en de bus, in de buurt die direct verbonden zijn met Rotterdam. De dichtstbijzijnde bushalte is op ongeveer 100 meter vanaf uw appartement.

Houdt u van wandelen? Dan vindt u daar voldoende mogelijkheden voor in de nabije omgeving! De natuur van de Carnisse- en Rhoonse grienden zijn heerlijk om te wandelen of te picknicken. Ook als u sportief bent is dit de ideale locatie. Sporten, skaten, hardlopen en fietsen kunt u hier naar hartenlust. Er zijn prachtige fietsroutes richting Poortugaal en de Grienden. Of richting de oude Maas, een mooi natuurgebied aan het water (met de mogelijkheid een uitstapje voor een lekkere pannenkoek! of een tour met het mini treintje). De Rhoonse golfbaan, Sporthal Carnisse (judo, basketbal, etc.), Zwembad Inge de Bruijn, Voetbalvereniging Smitshoek met daarnaast een tennisvereniging, diverse speelmogelijkheden voor kinderen... U merkt het, u hoeft zich hier niet te vervelen!

Ook diverse basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs, het is allemaal in de buurt.

Het appartementencomplex heeft een luxe uitstraling en is modern en licht, door de grote raampartijen. U kunt uw appartement (op de bovenste etage) bereiken d.m.v. een trap of een lift.

De foto's spreken eigenlijk voor zich, wat een heerlijk appartement!

Via de voordeur komt u in de frisse en lichte hal, met meterkast, toilet en toegang tot alle vertrekken.

De moderne woonkamer heeft meerdere raampartijen, wat de woning een uniek uitzicht geeft over Portland, Barendrecht en Rotterdam. De raamverdeling geeft de woning een speels effect. De moderne open keuken is keurig afgewerkt en van alle gemakken voorzien; een magnetron, 5-pitsgaskookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap en koel- en vrieskast.

Via de woonkamer kunt u het balkon betreden, welke eveneens een uniek en prachtig wijds uitzicht geeft over de fraaie en groene omgeving. Het balkon ligt op het westen waardoor u vanaf 3 uur tot zonsondergang heerlijk van de zon kunt genieten.

De ouderslaapkamer beschikt over een moderne kastenwand. De tweede slaapkamer is in gebruik als babykamer.

De lichte volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchegedeelte, radiator en een moderne dubbele wastafel.

Er is een aparte ruimte voor de cv-ketel, wasmachine en droger.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij zijn? Maakt u dan snel een afspraak om dit pareltje eens met eigen ogen te aanschouwen. Daar krijgt u geen spijt van!

Bijzonderheden
- Energielabel: B
- Verwarming en warm water middels cv-ketel (eigendom)
- Bijdrage Vereniging van Eigenaren: € 110,- per maand
- Parkeergelegenheid rond het appartementencomplex
- Notaris voorbehouden aan de verkoper
- Oplevering in overleg (naar verwachting juni 2022)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 285.000,- k.k.
Postcode:
3162RD
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
71m²
Inhoud:
223m³
Bouwperiode:
2000-2000

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl