Koolwitjespad 14, Hoekwoning in Hoogvliet rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wat een heerlijk huis mogen wij weer aanbieden; deze moderne, sfeervolle 6-kamerHOEKwoning aan het Koolwitjespad is werkelijk een lot uit de loterij!

De woning is in Hoogvliet-Zuid gelegen; een fijne gemoedelijke, en vrij jonge en kindvriendelijke buurt. Omringd door veel groen, en vlakbij het ” Oedevlietsepark” dat zich kenmerkt door sfeer, rust en ruimte. Een heerlijke plek!

Te voet, per fiets of met de auto? U bent werkelijk overal in no-time. Winkelen? Dat kan in winkelcentrum Hoogvliet, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen of een paar uurtjes shoppen. U vindt hier onder andere een Albert Heijn XL, een fitnesscentrum, restaurants, DIRK en Action.

Op nog geen 7 minuten fietsafstand, pakt u bij metrostation Zalmplaat de metro richting Rotterdam of Spijkenisse. Met de auto bent u in 10 minuten op de a15, en ongeveer 25 minuten van het centrum van Rotterdam verwijderd.

Basisschool en speelplekjes zijn binnen steenworp afstand.

Houdt u van sportieve of recreatieve activiteiten, dan gaat u hier zeker aan uw trekken komen; een heerlijke wandeling op de dijk aan de Oude Maas? Dan bent u hier op het juiste adres!

Voetbalvereniging Meeuwenplaat is min of meer in de achtertuin, en het al eerdergenoemde “Oedevlietsepark” leent zich voor heerlijke wandelingen, maar ook sporten, skaten en fietsen behoort hier tot de mogelijkheden. Verder kunt u zich vermaken bij tennisvereniging “Hoogvliet”, of een actief uitstapje maken naar het paintball-centrum. Nog iets verder bevindt zich de geweldige natuurspeeltuin het “Ruigeplaatbos”.

Zoals u leest: De omgeving heeft het allemaal, maar deze hoekwoning óók! Zó ruim, zó mooi afgewerkt, zó sfeervol en zó onderhoudsvriendelijk. Kijkt u maar eens naar de foto's, en overtuig uzelf!

Aan de voorzijde springt meteen de prachtige architectuur en sfeervolle overkapping in het oog. Super knus! Ziet u zich hier ’s ochtends al zitten in een schommelstoel, met een bakje koffie en een heerlijk zonnetje erbij? Wij wel!

Via de entree komt u in de hal (met toilet, meterkast en een garderobehoek en een trap naar de eerste verdieping), die uitkomt in de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht, mede door het zijraam waardoor er extra lichtinval is. In de woonkamer bevindt zich een bergkast. De vloer is voorzien van siergrind en vloerverwarming.

Via de schuifdeuren betreedt u de op het westen gelegen achtertuin. De tuin beschikt over een berging, zonnescherm en achterom, is keurig betegeld, waardoor onderhoudsvrij, en onderscheidt zich door de moderne stenen "schuttingen".

De moderne, open, wit hoogglans keuken is ruim van opzet en van alle gemakken en apparatuur voorzien; vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vriezer. Allen van het merk Siemens. De deur in de keuken geeft toegang tot de voortuin.

Via de trap komt u op de overloop, alwaar u toegang heeft tot alle kamers.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een dubbele wasbak, douchegedeelte, badkamermeubel, designradiator en tweede toilet.

U vindt op deze verdieping drie ruime en lichte slaapkamers, waarvan er twee in gebruik zijn als “inloopkast”/"kastenkamer". Wat een ruimte!

Via de ruime en lichte overloop (tevens te gebruiken als slaapkamer) komt u aan de achterzijde uit op de grote ouderslaapkamer.

Aan de voorzijde bevindt zich een wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger, een klein “keukenblok”, en hier bevindt zich ook de mechanische ventilatie.

Bent u ook onder de indruk van de fantastische ligging, en deze prachtwoning met zoveel ruimte? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- De woning is op eigen grond gelegen
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming
- Energielabel: A
- Notaris voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 415.000,- k.k.
Postcode:
3192VP
Woningtype:
Hoekwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, oosten
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
149m²
Perceeloppervlakte:
138m²
Inhoud:
529m³
Bouwperiode:
2009-2009

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl