Kalmoesstraat 8, Galerijflat in Hoogvliet rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wij mogen u weer een super leuk 4-kamerappartement aanbieden! De woning met 3 slaapkamers is gelegen in de wijk "Westpunt" in Hoogvliet, met heerlijk vrij uitzicht op het park!

U heeft hier alles bij de hand; winkels (winkelcentrum Hoogvliet), openbaar vervoer (bus/metro), sportschool (Basic Fit), eetgelegenheden (Bram Ladage, Japanse restaurants, brasserie, etc.), kinderdagverblijf, verschillende (basis-)scholen, zwembad Hoogvliet, kinderboerderij "De Oedenstee" en uitvalswegen. En als u even weg wilt van het "stadse", kunt u genieten van een mooie wandeling (of een sportieve trip) door het prachtige natuurgebied "Ruigeplaatsbos" aan de Oude Maas, waar o.a. Schotse Hooglanders grazen. Wonen in een wereldstad en toch de schoonheid van de natuur op loopafstand!

Belt u ons snel voor een bezichtiging!

Bellentableau met intercom en brievenbussen. Via de galerij komt u bij het appartement.

Entree, hal met garderobehoek, bergkast en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een prachtig uitzicht op het park; als de bomen in bloei staan, kijkt u op een geweldige groenstrook. Via de woonkamer kunt u het balkon betreden. Het is eventueel mogelijk om één van de slaapkamers bij de woonkamer te betrekken, om zo een ruimere woonkamer te creëeren.

De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een bergkast en geeft eveneens toegang tot het balkon. De overige 2 slaapkamers zijn aan de galerijzijde gesitueerd.

De keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, oven en wasmachineaansluiting.

Een berging is in de onderbouw aanwezig.

Bijzonderheden
- de woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- verwarming middels moederhaard en warm water via een geiser
- het plafond in de keuken en badkamer moet vernieuwd worden, middels het plaatsen van bijvoorbeeld gipsplaten. De verkoper heeft het huidige plafond er uit gehaald, maar wegens omstandigheden is het er niet van gekomen de plafonds te vernieuwen
- VvE-bijdrag is €110,- per maand
- notaris voorbehouden aan de verkoper


Deel op:  

Kenmerken

Prijs:
€ 129.500,- k.k.
Postcode:
3193SE
Woningtype:
Galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
71m²
Inhoud:
219m³
Bouwperiode:
1960-1960

Locatie

Reageer

Stuur door