Arend Brinkmanrede 23, Tussenwoning in Capelle aan den ijssel

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden, deze schitterende, volledig gemoderniseerde 6-kamereengezinswoning, met voor- en achtertuin, gelegen in de Redebuurt, in de wijk Capelle-West en ’s-Gravenland, nabij scholen, kinderopvang, voetbalvereniging CKC, buurt- en speeltuinvereniging Kralingseveer, openbaar vervoer (bus en metro), uitvalswegen en winkelcentrum (o.a. Plus, slager, bakker, groenteboer en snackbar).

U woont hier heerlijk rustig, met toch alle voorzieningen bij de hand!

En dan de woning…, het is werkelijk waar een plaatje, alles is tot in de puntjes verzorgd… Wie wordt hier nu niet blij van?

De keurige voortuin is het eerste wat opvalt. De tuin is onlangs (mei 2018) vernieuwd.

In de ruime hal vindt u het toilet met opbergmeubel en zwevend toilet, de garderobehoek, meterkast, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een sfeervolle waterbestendige laminaatvloer. Mocht de laminaatvloer niet uw smaak zijn, onder deze vloer ligt nog een crème kleurige plavuizenvloer. In 2004 is de uitbouw geplaatst, waardoor er een heerlijk ruime woonkamer is gecreëerd. De wanden zijn onlangs opnieuw gestuct. Een elektrische open haard, ingebouwd in de wand voegt nog extra sfeer toe aan de woonkamer. Verder is er in de kamer een bergkast aanwezig. Via de woonkamer heeft u toegang tot de in 2017 nieuw aangelegde achtertuin, met achterom, houten berging en een elektrisch zonnescherm (2017).

De open keuken (2008) is van alle gemakken voorzien; een oven, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. Allen van het merk Siemens. Het mooie natuurstenen aanrechtblad is een ware eyecatcher.

Op de eerste verdieping komt u via de ruime overloop in de drie slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde en over de gehele breedte van de woning gelegen. De tweede en derde slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken (2004).

In de moderne badkamer is een ligbad met spatscherm, badkamermeubel, 2e toilet en designradiator aanwezig.

Op de zolderverdieping zijn, zowel aan de voor- als achterzijde, dakkapellen geplaatst. Hierdoor zijn er nog twee ruime slaapkamers en een ruimte voor de wasmachine, droger en cv-ketel (2006) verwezenlijkt. De slaapkamers hebben een verlaagd plafond met spotjes en kastjes met extra bergruimte onder het dakbeschot.

Ook is er nog een vliering voor extra bergruimte, welke middels een vlizotrap is te bereiken.

Denkt u nu “dit is mijn droomhuis!”, neem dan snel contact met ons op voor het bezichtigen van de woning!!!

Bijzonderheden
- de woning is op de eerste en tweede verdieping voorzien van rolluiken
- notaris is voorbehouden aan verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 355.000,- k.k.
Postcode:
2901TD
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
128m²
Perceeloppervlakte:
128m²
Inhoud:
390m³
Bouwperiode:
1989-1989

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl