Zuidersingel 50, Appartement in Barendrecht

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Wordt dit uw nieuwe thuis? Dan bent u een enorme bofkont, want wát een pareltje is deze woning!

In het geliefde Barendrecht, in de wijk Carnisselande, staat dit kleinschalige, maar zeer luxe appartementencomplex. Een ideale ligging, want hier heeft u het beste van twee werelden. De rust en het comfort van “buiten de stad wonen”, met de nodige voorzieningen dichtbij uw huis, maar toch ook alle alle faciliteiten en gemakken van de stad binnen handbereik.

Barendrecht is uitstekend bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer: de tram, de bus en trein. Een halte van de 'Tram-plus' (naar en van het centrum van Rotterdam in slechts 25 minuten) bevindt zich op enkele minuten wandelen. Het plaatselijke NS-station bevindt zich op enige afstand. Daarvandaan bent u binnen 15 minuten in het centrum van Rotterdam. De bereikbaarheid met de auto is optimaal: de rijkswegen A15, A16 en A29 zijn slechts enkele autominuten verwijderd.

Op loopafstand vindt u het uitgebreide en moderne winkelcentrum “Carnisse Veste”. Hier bevinden zich alle mogelijke winkels die u kunt bedenken, als ook gezellige horeca gelegenheden.

Voor een avondje theater kunt u dichtbij huis ook terecht. Theater “het Kruispunt” in Barendrecht is the place to be, en goed te bereiken.

Wat dacht u van een ontbijtje, of uren slenteren en inspiratie opdoen in Ikea? Dit is dichtbij!

Bent u op zoek naar meer sportieve activiteiten? Dan zit u hier ook prima.

Denkt u aan lekker zwemmen in Zwembad “Inge de Bruijn”, een balletje slaan op de 18 Holes golfbaan, hockeyen bij “hockeyvereniging Barendrecht”, voetballen bij “voetbalvereniging Smitshoek”, of tennissen bij “tennisvereniging Smitshoek”. Allemaal op relatief korte afstand, en goed te doen per fiets.

Recreëren, wandelen, fietsen, picknicken, of fijn erop uit met de hond? Fijne plekken in de nabije omgeving zijn de uitgestrekte natuur- en recreatiegebieden Zuidpolder, Oude Maas, de Carnisse- en Rhoonse Grienden.

Voor gezinnen met kinderen zijn er verschillende basisscholen en dagopvang in de buurt. Zijn de kinderen wat ouder, dan is het voortgezet onderwijs ook erg dichtbij. Denk aan het “Dalton Lyceum Barendrecht”, of het “Portus College” ( voormalig Johannes Calvijn College).

Een uitstapje naar kinderboerderij de “kleine Duiker” is met de fiets eveneens een leuke activiteit.

Tot zover de ligging en de omgeving, want dat is slechts een deel van ons enthousiasme. De woning, daar worden we écht blij van. De prachtige foto’s spreken waarschijnlijk voor zich, want wát een sfeervol, ruim, modern, licht, warm “Thuis” is dit!

U betreedt uw appartement in het appartementencomplex via de moderne, nette centrale hal.
Bij uw woning aangekomen, komt u in de lichte hal, met prachtige laminaatvloer, welke door de gehele woning is gelegd. In de hal bevindt zich de meterkast en heeft u toegang tot alle vertrekken.

Laten we beginnen met de woonkamer: een zee van ruimte! Er is veel lichtinval door de grote raampartijen, en ondanks dat dit één grote ruimte is, zorgt de vorm van de woonkamer ervoor dat het toch knus oogt en er een aparte living met eetkamer en een aparte werkruimte gecreëerd is.

Via de woonkamer heeft u middels een schuifpui toegang tot het sfeervolle terras, waar u in elk seizoen een mooi uitzicht heeft.

De moderne open keuken is een ware eyecatcher en past volledig bij de landelijke sfeer van het huis. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien; een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, oven, 5-pitsgaskookplaat en afzuigkap, allen van het merk Bosch.

De keuken geeft toegang tot de bijkeuken, waar de wasmachine, droger, koel-/vriescombinatie en cv-ketel opgesteld is.

De woning beschikt over drie keurige slaapkamers (waarvan er één in gebruik is als inloopkast) en een moderne en luxe badkamer, welke is voorzien van een hoekbad, douchecabine, badkamermeubel en designradiator. Er is een separaat toilet aanwezig.

U heeft de beschikking over een eigen overdekte parkeerplek (dus u bent altijd verzekerd van een droog plekje voor uw auto, hoe fijn is dat!) en een berging.

De beschrijving doet geen eer aan wat het oog kan zien, dus aarzel niet en maak snel een afspraak om deze heerlijke woning in het echt te bekijken!

Bijzonderheden
- bijdrage Vereniging van Eigenaren bedraagt € 220,- per maand
- verwarming en warm water middels cv-combiketel (Intergas, HR combi compact HR22, bouwjaar: 2001)
- de woning is op eigen grond gelegen, volledig voorzien van dubbel glas en heeft energielabel: B
- de buitenzijde is in 2020 voor het laatst geschilderd
- Daikin aircosysteem in de woon- en slaapkamer aanwezig
- alle ramen zijn voorzien van horren en in de woonkamer is er een screen als zonwering (door ketting geleid, dus
stormvast) geplaatst
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
2993PR
Woningtype:
Appartement
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
124m²
Inhoud:
380m³
Bouwperiode:
2001-2001

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl