Waddenring 265, Tussenwoning in Barendrecht

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

VANWEGE UITZONDERLIJKE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN! U kunt ons mailen met het verzoek om op de reservelijst geplaatst te worden.

Hier worden we blij van, en eigenlijk durven we te beloven dat u dat ook wordt! Wat een geweldige, sfeervolle, 3-lagen tellende, 4-kamer woning, met voor- en achtertuin mogen wij u weer aanbieden.

Allereerst iets over de buurt. De Waddenring bevindt zich op een unieke locatie op een prachtig, waterrijk sfeervol wooneiland “Gaatkensoog” in Barendrecht, dat met bruggen is verbonden met de rustige, en jonge wijk “Carnisselande”.

Houdt u van groen, van water, een kindvriendelijke omgeving, maar wilt u de stadse gemakken en voorzieningen binnen handbereik, dan is dit écht iets voor u!

Het moderne Winkelcentrum “Carnisse Veste” is op loopafstand en heeft vrijwel elke winkel die u kunt bedenken; u kunt er terecht voor uw dagelijkse boodschappen (AH en Jumbo), specialiteiten, kleding, cadeaus en meer. Hier vandaan kunt u met de bus en tram naar o.a. Rotterdam-Centraal.

De ring Rotterdam, de A15 en A29 naar het zuiden, zijn snel te bereiken.

Houdt u van wandelen? Dat kan naar hartenlust in de nabije omgeving! De natuur van de “Gaatkensplas”, maar ook de “Carnisse- en Rhoonse grienden” (prachtige recreatiegebieden!), het “Riederpark” en de “Oude Maas” zijn heerlijk om te wandelen (met de hond), skaten of te picknicken. Who needs a vacation, met zoveel natuur om de hoek!

Bent u meer een sportliefhebber? Ook sporten en fietsen kan heel goed in genoemde gebieden; er zijn geweldige fietsroutes richting Poortugaal en de Grienden. De Rhoonse golfbaan, Sporthal Carnisse (judo, basketbal, etc.), Voetbalvereniging Smitshoek met daarnaast een tennisvereniging, zwembad Inge de Bruijn, alles is op fietsafstand.

Speelmogelijkheden voor kinderen, basisscholen en voortgezet onderwijs, het is hier allemaal te vinden.

U kunt zélfs knuffelen met alpaca's, want op fietsafstand ligt Alpaca boerderij de “Willemshoeve”!

Genoeg over de omgeving, hoe geweldig ook, want op het huis wordt u vast óók op slag verliefd:

De moderne, ruime 4-kamerwoning betreedt u via de netjes betegelde voortuin.

In de hal bevindt zich een meterkast en een modern toilet. Via de lichte hal kunt u de ruime slaapkamer betreden. Eveneens op de begane grond is er een sfeervolle moderne woonkeuken te vinden. Een echte eyecatcher! Mede door de vide op de eerste verdieping heeft deze ruimte een luxe uitstraling. De keuken (bouwjaar: 2019) beschikt over een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer.

De ruime bergkast, grenzend aan de keuken, beschikt over een aansluiting voor wasmachine en droger en heeft behoorlijk wat bergruimte.

Vanuit deze woonkeuken kunt u via de openslaande deuren de achtertuin bereiken. De strak betegelde tuin, gelegen op het oosten is vorig jaar opnieuw aangelegd. De tuin heeft een achterom, berging en een fijne overkapping waar u heerlijk kunt toeven. Ziet u zich hier al zitten in de zwoele zomeravonden met een drankje? Zwembadje erbij, barbecuetje…, wij zien het in ieder geval helemaal voor ons!

Hier komt u via de kleine overloop, welke beschikt over een vaste kast, in de sfeervolle L-vormige woonkamer. Een bijzonder leuk detail in deze woonkamer is de vide. Deze kijkt uit op de woonkeuken, wat de woonkamer een extra licht en speels effect geeft.

De overloop geeft toegang tot een ruime lichte moderne badkamer met ligbad, douchegedeelte, badkamermeubel en een tweede toilet.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer over de gehele breedte van het huis. Deze kamer heeft veel raampartijen, en is hierdoor heerlijk licht en ruim. Aan de voorzijde van de woning is een derde slaapkamer, met een vaste kastenwand gesitueerd.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij zijn over deze sfeervolle, moderne, ruime en fantastisch gelegen woning? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Want ook hier geldt weer: weg = weg!

Bijzonderheden
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen (in 2018 voor het laatst geschilderd) en dubbel glas
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming
- Energielabel: B
- Notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Kenmerken

Prijs:
€ 365.000,- k.k.
Postcode:
2993VD
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, oosten
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
126m²
Perceeloppervlakte:
130m²
Inhoud:
429m³
Bouwperiode:
2001-2001

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl