Avenue Carnisse 181, Portiekflat in Barendrecht

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Heerlijk centraal gelegen, aan de statige “Avenue Carnisse” in Carnisselande, ook wel de “buitenwijk van Rotterdam” genoemd, vindt u dit sfeervolle 2-kamerappartement met EIGEN PARKEERPLAATS. De tram stopt voor de deur, binnen 25 minuten bent u in het centrum van Rotterdam. Ook met de fiets is het nog geen half uurtje en u bent in de stad.

Houdt u meer van de natuur? De Carnissegrienden liggen op een paar minuten afstand; dit gebied leent zich bij uitstek voor een prachtige wandeltocht over de wandelpaden met de karakteristieke knotwilgen, uitkijkend over de Oude Maas. Wonen tussen stad en land komt hier werkelijk tot zijn recht!

Carnisselande zelf kenmerkt zich uiteraard ook door haar vele voorzieningen. Basis- en middelbare scholen zijn in de directe omgeving te vinden. Een geweldig winkelaanbod; winkelcentrum “Carnisse Veste” (met o.a. de Jumbo en Albert Heijn). Ikea, waar u zich suf kunt winkelen aan meubels en leuke accessoires voor uw nieuwe woning of een heerlijk ontbijtje kunt scoren.

En heeft u een keer geen zin om te koken? Naast de Zweedse balletjes van de Ikea, zijn er tal van eetgelegenheden; tapas, sushi, Grieks, shoarma, Chinees, Portugees, etc. Oftewel, voor ieder wat wils!

Voor de sportliefhebber is er ook voldoende vertier; hockey, voetbal, watersporten. Het gebeurt hier allemaal!

Entree met bellentableau en videofoon. Naast de entree is een elektrisch bedienbaar hekwerk, welke toegang verleend tot de op het binnenterrein gelegen parkeerplaatsen. Vrijwel elk appartement heeft hier zijn eigen parkeerplek.

De centrale hal is keurig onderhouden en geeft al direct een goede indruk. U vindt hier de brievenbussen en heeft toegang tot het afgesloten parkeerterrein en de bergingen. Middels de lift komt u uit bij de gezamenlijke hal op de 2e verdieping.

Hal met meterkast, toilet met fonteintje en kastruimte waar de cv-ketel en mechanische ventilatie unit zijn opgesteld.

De royale woonkamer ademt een rustige en prettige sfeer uit. U kunt via de woonkamer het inpandig balkon (gelegen op het westen) bereiken. U heeft hier ver zicht over de Avenue Carnisse, een brede laan met imposante herenhuizen, unieke gevels en groene middenstrook. Aangezien de architectuur per gebouw wisselt en er gebruik is gemaakt van verschillende eigentijdse materialen, heeft ieder complex zijn eigen specifieke uitstraling. Een lust voor het oog!

De open keuken is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. In de bijkeuken is ruimte voor een vriezer en wasmachine.

Vanuit de slaapkamer bereikt u de badkamer (onlangs volledig gemoderniseerd), de inloopkast en het balkon/loggia. De openslaande deuren naar het balkon geven een speels effect.

De badkamer beschikt over een ligbad, badkamermeubel en designradiator en is onlangs volledig vernieuwd.

In de onderbouw is een separate berging aanwezig.

Bijzonderheden
- de woning is volledig voorzien van dubbel glas
- de vve-bijdrage is € 163,60 per maand
- notaris voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 229.000,- k.k.
Postcode:
2993MD
Woningtype:
Portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
79m²
Perceeloppervlakte:
363m²
Inhoud:
251m³
Bouwperiode:
2005-2005

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl