Tapuitstraat 43a, Benedenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Bel snel voor een bezichtiging, want deze woning is vast en zeker zo weg! Dit sfeervolle 3-kamerappartement, op de eerste verdieping van een 3-woonlagen tellend appartementencomplex is centraal gelegen en heeft een gigantische tuin en een berging direct onder de woonkamer, waardoor het mogelijk is de ruime berging (+/- 15m2) bij de woning te trekken! In de omgeving is veel te beleven; kinderboerderij "De Molenwei", het Zuiderpark, verschillende eetgelegenheden, een bakker, winkelcentrum Zuidplein, openbaar vervoer (bus 67 en 70 en metro), scholen en via de Maastunnel bent u in 10 minuten in het centrum.

Omdat de woning op de eerste woonlaag gelegen is, hoeft u maar één trap te lopen. De hal biedt toegang tot de badkamer, de tweede slaapkamer en de woonkamer.

De woonkamer straalt gezelligheid uit, met de sfeervolle gashaard en doorkijk naar de aan de achterzijde gelegen slaapkamer. De kozijnen zijn in 2013 vervangen door kunststof kozijnen. Door de kleine ruitjes in de kozijnen, heeft de woning zijn authentieke uitstraling behouden. Verder is er een leuke laminaatvloer geplaatst met "tegellook", een speels nisje in de wand en een brede vensterbank, waar ook de "tegellook" is doorgetrokken.

Via de slaapkamer heeft u toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde is een kleine slaap-/hobby-/studeerkamer gesitueerd. De ruime berging (+/- 15m2) is direct onder de woonkamer gelegen en bij veel appartementen is deze ruimte (middels een trap) bij de woning getrokken, zo heeft u ruimte voor een extra slaapkamer!

De keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap en wasmachineaansluiting. Ook hier is een deur naar de achtertuin.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een douchegedeelte, wastafel en toilet.

Dan nog even terug naar de grote achtertuin van (ongeveer) 12,5 meter diep en 6 meter breed, met tuinhuisje, gelegen op het Noord-Westen. Zie je jezelf hier al barbecueën van de zomer? Zwembad erbij, cocktailtje erbij, terwijl je lekker languit op je loungeset van het zonnetje geniet? Gewoon even bellen om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging, dus!

Bijzonderheden
- de VvE-bijdrage is € 82,27 per maand
- verwarming middels een gaskachel (eigendom, in onderhoud bij Eneco) en warm water middels een geiser (huur: € 11,25 per maand)
- de gehele woning is voorzien van dubbel glas
- notaris voorbehouden aan de verkoper


Kenmerken

Prijs:
€ 100.000,- k.k.
Postcode:
3083WG
Woningtype:
Benedenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
47m²
Inhoud:
169m³
Bouwperiode:
1947-1947

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl