Muurmos 7, Tussenwoning in Rotterdam

Verkocht

Ga terug

Omschrijving

Deze woning dient gemoderniseerd te worden, maar wat een ruimte en wat een mogelijkheden! Wie wil hier zijn/haar eigen paleisje van maken?

Heerlijk rustig (op eigen grond) gelegen in de wijk Ommoord, vindt u deze ruime 4 (voorheen 5)kamer eengezinswoning met voor- en achtertuin en balkon. U heeft hier alle voorzieningen bij de hand; winkelcentrum “Hesseplaats” met o.a. Albert Heijn, Jumbo, Action en Etos, voetbalvereniging XerxesDZB, scholen, kinderboerderij “De blijde wei”, openbaar vervoer (bus en metro) en uitvalswegen.

Ook kunt u een heerlijke wandeling maken door de verschillende parken of langs de “Rotte”. Of wat dacht u van een heerlijk avondje uit in het all you can eat “Restaurant Cathay”? Het restaurant is een begrip in de omgeving!

Entree, hal met toegang tot het toilet, bergkast, trap naar de eerste verdieping en woonkamer.

De doorzonwoonkamer beschikt over een authentieke glas-in-lood deur en open keuken, met verschillende inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer)

Via de keuken komt u in de achtertuin. De tuin, gelegen op het Zuidoosten, heeft op dit moment een ietwat weelderige plantengroei; een goede tuinman maakt hier vast en zeker een plaatje van! In de tuin staat een stenen berging, welke voorzien is van een tegelvloer. Ook is er een achterom.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en een ruime badkamer. De riante ouderslaapkamer met wastafel(-meubel) en balkon, bestond voorheen uit 2 kamers. Het is dus mogelijk om van deze kamer weer twee slaapkamers te maken. U kunt er ook voor kiezen om de kamer te behouden en in te richten als luxe “masterbedroom”, wellicht met een mooie kastenwand? Of een vrijstaand bad? Ziet u het al voor zich? Wij wel!

De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede toilet, douchegedeelte en badkamermeubel. Misschien word je direct verliefd op deze badkamer in vintage-stijl? Of maak je er liever een luxe en trendy badkamer van met tegels in marmerlook en sanitair met zwarte accenten?

De verrassend ruime zolderverdieping is via een vaste trap te bereiken. Op de voorzolder is de CV- ketel gesitueerd en een wasmachineaansluiting. De zolderkamer heeft aan de achterzijde een kleine dakkapel. Het is eventueel mogelijk om eveneens een dakkapel aan de voorzijde te plaatsen.

Bent u enthousiast geworden en ziet u zichzelf al wonen in deze centraal gelegen ruime eengezinswoning, in een rustige en kindvriendelijke wijk? Belt u ons snel voor het inplannen van een bezichtiging.

Bijzonderheden
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas.
- Warm water en verwarming middels een CV-combiketel.
- Notaris is voorbehouden aan de verkoper.


Kenmerken

Prijs:
€ 300.000,- k.k.
Postcode:
3069AN
Woningtype:
Tussenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, noord-westen
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
126m²
Perceeloppervlakte:
154m²
Inhoud:
421m³
Bouwperiode:
1974-1974

Locatie

Interesse in deze woning?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen op
010 - 432 23 55 of stuur een mail naar info@mom-makelaardij.nl